Razer ще прави StarCraft II периферия

Известният производител на гейминг и лайфстайл продукти обедини сили с разработчика на компютърни игри Blizzard Entertainment за създаването на нова линия периферия за геймъри, брендирана StarCraft II, съобщава pcworld.bg

С очакваното скоро излизане на пазара на StarCraft II, Razer и Blizzard Entertainment вече работят заедно над висококачествена мишка, клавиатура и слушалки с микрофон, предназначени за геймърите, които обичат да участват в турнири, информират от Razer. От производителя обещаватпървите Razer StarCraft II продукти да бъдат "революционни" в RTS (стратегия в реално време) сегмента.

Новата професионална гейминг периферия е изработена с уникални функции, за да е от полза на StarCraft II общността, допълват още от хардуерния производител.

От Razer ще използват своя експертен опит по дизайн, ергономика, технология и професионални гейминг продукти за да даде на StarCraft II геймърите заслуженото преимущество и да отговаря в максимална степен на изисквания на второто издание на култовата игра.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини