Един мъж е пострадал, а друг е загинал при пожари през почивните дни

Един мъж е пострадал, а друг е загинал при пожари през почивните дни.
На 27 декември, около 20, 30 ч. е съобщено за пожар в къща, в земенското с. Дивля. Пожарни екипи от Земен и Радомир локализирали пламъците. В сградата е намерено обгоряло тялото на 75-годишен мъж, обитаващ къщата. Унищожени са 30 кв. м. покривна конструкция, мебели, бяла, черна и компютърна техника и са опушени стените на помещенията- Причината е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.


73-годишен мъж е пострадал при пожар в къща в гр. Радомир. Пламъците лумнали на 23 декември, около 17, 20 ч. Два противопожарни екипа от Радомир се озовали на местопроизшествието. Изгорели са 50 кв. м. покривна конструкция, домашно имущество, техника и мебели. Пострадал е собственика на имота, който е получил изгаряния на китките на ръцете и на подбедрица. Мъжът, който бил трудно подвижен е спасен от огнеборците. По първоначални данни огънят е тръгнал от незагасена цигара.
Лек автомобил „Ленд Ровер“ е горял в пернишкия кв. „Тева“.Сигнал за пожара е подаден на 27 декември, около 03, 10 ч. Служители от РСПБЗН – Перник локализирали пламъците. Джипът е със значителни материални щети. Засегнат е близко стоящият „Фолксваген голф“, както и трети автомобил „Грейт Уол“с незначителни увреждания. Причината за пожара не е установена. Извършен е оглед от служители на Първо РУ и е започнато досъдебно производство.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини