Задържани за побой

70-годишен е задържан за побой над баща си. Битовият инцидент е станал вчера, в пернишкото с. Зидарци. 70-годишен мъж нанесъл побой над 94-годишният си баща. Възрастният е получил лека телесна повреда. Синът е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед и работата продължава под надзора на прокуратурата.
Започнато е досъдебно производство по чл. 131, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Автомобил с подправени идентификационни номера е иззет вчера в Перник.
Колата марка „Тойота“ била докарана на пункта за регистрация на автомобил в пернишкия кв. „Калкас“. Служителите на реда установили, че е извършена  интервенция върху номерата на рамата. Тойотата е иззета и са назначени съответните експертизи.
Започнато е разследване по чл. 345, ал. 1 от наказателния закон и работата продължава.

38-годишен е задържан за побой над шофьор на градския транспорт.
Неприятната случка се е разиграла вчера, на спирка „Кралевски път“. 38-годишен перничанин се качил на автобус в кв. „Църква“. По първоначални данни е бил употребил алкохол и влязъл в разпра с шофьора, 66-годишен от гр. Батановци. При спиране на автобуса на „Кралевски път“, пътникът се нахвърлил върху водача и му нанесъл охлузни рани. Служители от Второ РУ реагирали незабавно и задържали агресивният мъж за до 24 ч. с полицейска заповед. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Перник по компетентност.
Работата по случая продължава.

Служители от Първо РУ разследват случай на побой над перничанин.
Около 23, 05 ч. снощи е подаден сигнал на тел. 112, за побой на 33-годишен жител от областния град. Няколко маскирани лица го причакала в междублоково пространство на ул. „Отец Паисий“ и му нанесли побой. Пострадалият е прегледан в пернишката болница, където са установени травми в областта на лицето и горен крайник. Причините за случилото се са в процес на установяване.
Започнато е досъдебно производство по чл. 129 от Наказателния кодекс и действията по разследването продължават под ръководството на Районна прокуратура – Перник.

Задържаният преди ден 24-годишен за притежаване на наркотици вече е обвиняем.
Акцията беше проведена от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник. В пернишкия кв. „Изток“, при проверка на 24-годишен перничанин, от него спецполицаите иззели пакетче марихуана, а от автомобила му три топчета от същото вещество. Криминално проявения и съден младеж е привлечен като обвиняем по чл. 354 „а“, ал. 3 от Наказателния кодекс и е задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Ще му се иска постоянен арест.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини