Перничанин на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол

Столичанин се изправя пред правосъдието за кражба в условията на опасен рецидив.
На 20 май тази година била открадната сумата от 420 лева, собственост на материалноотговорно лице от пернишка фирма. След подадения сигнал били предприети оперативно-издирвателни действия от служители на Второ РУ. В резултат на непрекъсната работа е установен и привлечен като обвиняем 23-годишен от гр. София, криминално проявен и осъждан за подобно деяние. В момента младежът е задържан под стража по друго досъдебно производство на столично районно управление. Законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години.

Кражба на ток е установена в ковачевско село.
Вчера, служители от полицейски участък „Ковачевци“ и колегите им от РУ – Радомир проверили имот в ковачевското с. Сирищник, обитаван от 75-годишна жена и 53-годишният й син. Установено е неправомерно присъединяване към електрическата мрежа на уличното осветление. Извършен е оглед и е започнато досъдебно производство по чл. 234 „в“, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Работата по случая продължава.  

Перничанин на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол.
На 28 август тази година, в брезнишкото с. Ребро бил проверен лек автомобил „Фиат Пунто“ с водач 47-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени над 1, 2 промила в издишания въздух. Анализът на кръвната му проба показал 1, 37 промила. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Източник: Perunik.COM

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини