Къща и автомобил в ремонт са горели вчера в Трън и Перник

Мъж е пострадал рано тази сутрин след удар от автомобил.
Инцидентът е станал около 07, 08 ч. в гр. Радомир, на кръстовището на улиците Р. Даскалов“ и „Братя Миленкови“. Лек автомобил „Хонда“ с водач 67-годишен перничанин блъснал 56-годишен местен жител. Мъжът е транспортиран незабавно в радомирската болница, където се извършват прегледи. Причината за случилото се е в процес на установяване. Работата продължава.

Брезничанин на съд за неплащане на издръжка. 36-годишният мъж не плащал издръжка на малолетните си деца в периода от месец юни 2020 г. до месец август 2021 г. След подаден сигнал и образувано досъдебно производство е привлечен като обвиняем по чл. 183, ал1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Къща и автомобил в ремонт са горели вчера в Трън и Перник.
Около 10, 22 ч. е подаден сигнал за пожар в къща, на ул. „Мурговица“ в гр. Трън. Два екипа пожарникари от РСПБЗН – Трън и Брезник реагирали на сигнала. Унищожени са газова бутилка, редуцир вентил и прозорец. Причината е неправилно ползване на отоплителен уред. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.
Шест часа по-късно, на ул. „Отец Паисий“ в областния град пламнало купе на автомобил, което било в ремонт. Причината е огневи работи. Пламъците били потушени много бързо и щетите са минимални.

Източник: Perunik.COM

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини