Ще се раздават ли Златни глобуси догодина

В Холивуд трудно можеш да останеш недооценен, защото има един куп награди и фестивали, които се явяват реална възможност за всеки един актьор да спечели нещо.

Ако не награда, то тогава чековете са доста солидни. Но по-големите церемонии като Оскарите, наградите Еми и Златен глобус през последните години меко казано буксуват, защото зрителският интерес към тях е доста нисък.

Тази година наградите Златен глобус пък се изправиха пред доста сериозен проблем. Те понесоха обвинения, че в журито, което избира победителите, няма никакво етническо разнообразие.

Което пък накара някои доста известни актьори да се изкажат остро срещу Глобусите. А към това като прибавим и фактът, че от NBC, телевизията, която излъчва церемонията през последните години, казаха, че през 2022 няма да го направят - картинката не беше никак розова.

Което постави под съмнение съществуването на наградите Златен глобус като цяло. Но бяха предприети мерки и добавени нови 21 члена към журито. А сега от Variety разбираме, че организаторите не са се отказали и догодина церемония отново ще има.

Тя няма да се предава по NBC, но ще се осъществи. Към момента обаче не е ясно по коя телевизия или дали няма да се насочи директно към интернет. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини