Флирт за една нощ - защо не?!

Под флирт за една нощ разбираме кратка любовна връзка, която завършва с взаимно сексуално удовлетворение, без да говорим за по-нататъшно развитие на отношенията. Проучване показва, че 35,3% казват, че не могат да имат кратка сексуална връзка без чувства, а останалите не го намират за лоша идея. 50% от запитаните отговарят, че ако им се отдаде възможност, биха го направили.

Коя е сексуалната фантазия, запазена единствено за мъжете? По-голямата част от тях са заинтригувани от еротичното преживяване само за една нощ. 60% от тях смятат, че краткият флирт е хубаво нещо, дори и по-късно да се превърне в нещо сериозно. 7,3% казват, че искат да имат любовна авантюра само за една нощ, без да оставят каквито и да било врати случайният флирт да се превърне във връзка.

Отговорите на жените показват, че те са малко по-сдържани. Само 12% от момичетата ще се отдадат на еднократните забавления, ако имат възможност. А вие, ако искате някой път забравете за следващата сутрин, просто се оставете на импулса. Не забравяйте, че докато сте сами, давате обяснения само на себе си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини