Дете пострада при пътен инцидент в Кърджали, шофьорът потеглил докато слизало

11-годишна пътничка пострадала леко при произшествие около 16 часа вчера в областния град. 42-годишен водач на „Опел“ потеглил, докато детето слизало от автомобила и то паднало на земята. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Два нерегистрирани мотопеда били засечени от полицаи от РУ-Кирково в хода на специализирана операция на територията на общината. Непълнолетен се придвижвал с нерегистриран мотопед и без регистрационни табели в полунощ на 28 юли в землището на село Фотиново. Около 15 часа вчера в землището на село Каялоба 18-годишен управлявал също нерегистриран мотопед. Моторните превозни средства са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Група „Охранителна полиция“ извършва проверки по случаите.

Лек автомобил изгорял в гараж в село Домище при пожар около 18 часа снощи. Екип на пожарната служба в Подкова загасил огъня и спасил постройката. Късо съединение причинило запалването. В 22,15 часа снощи бил подаден сигнал за пожар в къща в Крумовград. Трима огнеборци от службата в града загасили огъня, причинен от късо съединение. Изгорели: бойлер и пералня, благодарение на своевременната намеса на екипа била спасена сградата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини