Добрият сън - новият секс

Проучване в различни страни, е показало, че когато са на път, болшинството от хората биха избрали добрия нощен сън пред секса, съобщи "Ню Йорк дейли нюз", цитиран от БТА.

Проучването е обхванало 12 500 души от Австралия, Канада, Китай, Франция, Германия, Индия, Италия, Япония, Мексико, Испания, САЩ и ОАЕ.

Данните от анкетата сочат, че 42 процента от хората предпочитат на възглавницата в хотелската стая да намират хапче за сън, вместо прословутите шоколадчета. Близо 50 процента от анкетираните споделят, че през последните 10 години качеството на преспиването в хотел по време на пътуване се е подобрило. Около 25 процента от туристите са готови да платят допълнителна сума, за да имат на разположение удобно легло.

Проучването показва още, че през последните години желанието за сън на туристите се е повишило, от което е пострадал сексуалният им живот. Оказва се, че 51 процента от хората, които пътуват, предпочитат да спят добре през нощта, отколкото да се отдават на страстни игри в леглото, в сравнение с 31 процента преди десетилетие.

Противно на широко разпространеното схващане, мъжете са по-склонни да се посветят на добър сън, отколкото на качествен секс. Резултатите от анкетата показват, че измежду всички националности канадците са единствените, които предпочитат любовните игри в леглото пред сладката дрямка. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини