БСП: Да кажем силно „Победа“ на 11 юли с бюлетина №4

    Коалиция „БСП за България“ закри предизборната си кампания в 29 МИР-Хасково с голям концерт в областния град днес. На сцената на площадка „Спартак“ излязоха Мариана Попова и Орлин Горанов, които аплодираха стотици граждани. Водещ бе актьорът Веселин Плачков.

    Събитието уважиха лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на ПП АБВ Румен Петков.

    „Няма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, енергия, усмивки и сили, обединени в едно – в общата ни цел за промяна, която започнахме заедно преди 4 години и днес сме тук да заявим своята решимост, да я доведем до край“, заяви Нинова. Тя поздрави кандидатите за народни представители в Хасково, определяйки ги като букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

    „С тях в следващия парламент ще доведем промяната до край. Искам само да ви напомня, че когато тя започна преди 4 години, едно от нейните начала беше „Хасково гейт“. Хасково беше превзет град, беше поробен от свои“, каза още Нинова и призова хасковлии да довършат промяната с бюлетина №4 на 11 април.

    „Вие сте тук със своето достойнство, а Хасково повече от всякога има нужда от почтеност. Вие сте тук със своята сила, а България повече от всякога има нужда от сила. Вие сте тук със своето достойнство, а тези хора излъчват и сила, и почтеност, и достойнство“, заяви Петков, посочвайки кандидатите за депутати от Хасковска област. Той подчерта, че „БСП за България“ гарантира гражданския контрол, достойнството и парламентаризма, републиката, достойнството на гражданите, което беше мачкано и газено през последните години.

    Приветствия към гражданите и гостите на Хасково отправи водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Владимир Маринов, който беше посрещнат с аплодисменти. Той изтъкна, че листата на „БСП за България“ в Хасково е изградена от чисти хора, които имат своето минало и имат своята визия за бъдещето, визия за България и имат идея какво да се направи за по-добър живот. „Искаме бъдеще за нашите деца, искаме достойни старини за родителите ни, за бабите, за дядовците. Искаме стабилност, яснота, сигурност, сигурност в промяната. И аз съм сигурен, че заедно с вас на 11 юли ще поставим нещата да си дойдат по местата. Ще направим така, че „БСП за България“ ще бъде този политически фактор, който е незаобиколим за бъдещото управление на държавата“, заяви Маринов. Той е категоричен, че от коалицията играят за победа и призова само след четири дни да кажем силно и ясно „Победа“ с бюлетина № 4. Последваха скандирания от публиката „Победа, победа, победа“.

    Бяха представени кандидатите за депутати от Хасковския регион. Ето цялата листа на БСП - Хасково:

    1. Владимир Маринов – роден през 1981 година в Пловдив. Средното си образование завършва в ЕГ „Иван Вазов” в областния град. След 1999 година заминава за Москва, където в Московския държавен институт по международен мениджмънт завършва специалността „Мениджмънт”.

    Владее английски, руски, испански и български език.

    От 2004 година се занимава с частен бизнес в сферата на селското стопанство.

    От 2010 година активно влиза в политиката - общински съветник в община Родопи от БСП, кандидат за кмет на община Родопи на местните избори през 2011 година.

    В периода 2015 -2016 година е заместник-областен управител на Пловдив, от 2019 година – заместник-кмет на община Родопи в коалиционното управление „БСП –АБВ”.

    Заместник-председател на ПП АБВ от 2016 година.

    2. Смиляна Нитова – Хасково, магистър по право, адвокат. Член на Националния съвет на БСП, член на Националния съвет на Обединението на жените социалистки в БСП, член на Управителния съвет на Демократичния съюз на жените, народен представител в 42-рото и 44-тото Народно събрание.

    3. Георги Илиев – Свиленград, машинен инженер. Два мандата председател на Общинския съвет на БСП в Свиленград, един мандат член на Националния съвет на БСП. Два мандата общински съветник, а в момента е председател на групата общински съветници на БСП Свиленград. Кмет на община Свиленград в периода 2003-2004 г. Работи активно с читалищната и културната общност в областта и страната.

    4. Диляна Комитова – Харманли, магистър инженер-агроном. Работи в сферата на недвижимата собственост. Експерт в управлението на европейски проекти. Ръководител на екипа по създаването на първата Местна инициативна група в област Хасково с финансирана стратегия за местно развитие. Председател на групата съветници на коалиция „БСП за България“ в Общински съвет-Харманли.

    5. Пламен Панев – Димитровград, магистър „Публична администрация“, бакалавър „Социални дейности“. Председател на БСП Димитровград, общински съветник в община Димитровград. Член на Постоянната комисия по социална политика на Националното сдружение на общините в България.

    6. Димо Костов – Хасково, олимпийски шампион по борба от Монреал, дългогодишен треньор и преподавател в Спортното училище в Хасково.

    7. Божидар Драганов – Хасково, магистър по Бизнес администрация и управление, бакалавър по специалност „Стопанско управление“. Владее руски и английски език.

    8. Иван Педев – Хасково, юрист, профилиран в наказателно, вещно и облигационно право. Владее руски и английски език.

    9. Иван Ганев – Димитровград, инженер-химик, компютърен специалист. Владее английски и руски език, използва и трети – гръцки.

    10. Владимир Бамбалов – Любимец, притежава бакалавърска степен по икономика, специалност „Счетоводство и контрол“ и магистърска степен по Право от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Работи в частния сектор в сферата на транспорта и логистиката. Адвокат към Хасковската адвокатска колегия.

    11. Михаил Димитров – Любимец, машинен инженер специалност „Роботика“ и педагог, в момента е преподавател в СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец по „Технологии и предприемачество“.

    12. Атанас Атанасов – Тополовград, магистър „Приложна геофизика“, икономист „Европейска икономическа интеграция“, в момента се занимава с биоземеделие.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини