Джулая на Потопената църква

С рок фест "Юлско утро над потопената църква - традицията продължава" ще посрещнат July Morning край Потопената църква в язовир "Жребчево". Празникът ще започне от 19 часа, ще участват рок групи, гайдарски състав, ще има огнено шоу. Присъстващите ще посрещнат изгрева с "Нека бъде светлина" заедно с Васко и "Подуене блус бенд".

Със седемчасов музикален концерт, огнено и светлинно шоу жители, гости и туристи ще посрещнат в Свети Влас първите лъчи на юлското слънце. Концертът ще започне от 22.00 часа и ще продължи до 5.00 часа сутринта на 1 юли. За феновете на рок музиката ще пеят "Сигнал" и група "Фанданго".

Шест групи ще участват в концерта за July Morning в Бургас. Концертът ще е на централния плаж, в района на моста. Музикалната програма ще започне от 20.00 часа и ще продължи до 3.00 часа след полунощ.

"Джулай морнинг" ще огласи и Шабленския бряг за първия изгрев на слънцето през юли, съобщават от общината. Вечният хит на лятото отново ще събере фенове на рока на Централния плаж на къмпинг "Добруджа". Празникът ще започне далеч преди първите слънчеви лъчи да огреят хоризонта. Първите рокизпълнители ще излязат на сцената още тази вечер - в 22.30 часа. Публиката очаква местната група "Фара бенд" и варненската "Lockdown band". Музикалният маратон, в който ще се включат и диджей Тони и диджей Радо, ще продължи до ранното утро на 1 юли, допълват от общината с покана към феновете на рока да отидат да се забавляват на най-северния бряг.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини