Кандидатската листа на БСП начело с Велизар Енчев бе регистрирана за изборите на 11 юли

Кандидатската листа на Коалиция „БСП за България” в Девети избирателен район. Тя се оглавява от Велизар Пенков Енчев, известен журналист и университетски преподавател, експерт – международник с много опит, международник.

И този път нашата листа е съчетание на опита и младостта. Всяка партия може да се гордее да има такъв водач на листа., сподели областният председател на социалистите Милко Багдасаров.

На второ място е Костантина Илиева Карабоюкова младежки лидер, на трето – Георги Тончев Кючуков, на четвърто – Венелин Емилов Башев председтале на БСП – Кирково, на пето – Ангел Коджаманов-син, представител на АБВ, млад човек, студент. Следват Надежда Атанасова Тодорова, Мария Тодорова Милушева, Теодора Янчева Каракостова.

Мария Ваклинова Стилиянова зае място, на което беше Марияна Ликова, председател на тракийското дружество.

На последна позиция е областният лидер на социалистите Милко Петров Багдасаров.

Петя Михалевска, която беше водач на червената листа в Кърджали на предишните избори, сега оглави листата в Смолян и Багдасаров смята, че тя със сигурност ще стане депутат, което гарантира един народен представител с отношение към Кърджали.

Валентина ИВАНОВА

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Из
    Избирател БСП
    2 -1
    16:03, 7 юни 2021
    Къде е общ. съветничка? Къде е Ясенова от Джебел? Защо е отказала участие гражданска квота? Отказа ли се и от групата съветници БСП? Милко, искаме да знаем!
  • 2
    Гр
    Гражданин
    1 0
    17:50, 7 юни 2021
    А тази Мариана не е в листата, защо е при групата? Стана мерудие за всяка манджа. Щом не участва в листата да напусне културния дом! Още, защо няма етнически турчин в листата, къде е емблематичният социалист, наш съгражданин бат Назми Мюмюн?
  • 3
    Об
    Обикновен
    1 0
    08:23, 8 юни 2021
    Да се наредиш за снимка с тоз ЧОВЕКОМРАЗЕЦ е равно на морално престъпление.Езика му на омразата - антимакедон, антитурс, антициган. е неонац., неофашиз. Да си до него не е ли, все едно споделяш неговите проповеди? Незабавно се разграничете, иначе ще Ви дадем урок и на 11.07!И се извинете!
Последни новини