Слави Трифонов няма да се кандидатира на тези избори

Слави Трифонов обяви решението си във фейсбук, като намекна, че ще се кандидатира за президент:

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно. 

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно. 

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят. 

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Па
    патерицата
    3 -1
    13:19, 7 юни 2021
    се счупи. или я счупиха. или подмениха. как е правилно
  • 2
    00
    007
    3 0
    13:40, 7 юни 2021
    Кандидат за президент срещу Радев???? Жив да не бях.Нали пърдяха в едно гърне двамата.Пак някакъв ченгеджийски финт има тук, поживем , увидем.
    • За
      За дългия не е - срещу
      0 0
      01:58, 8 юни 2021
      Дългия се взе на сериозно. Иска да е някой макар че е чалгаджия. Егото го сърби. Нищо ченгеджийско няма.
Последни новини