ВВС помагат на дневен център в Перник

Българските Военновъздушни сили /ВВС/ помагат на Дневния център за деца и младежи с увреждания "Добро сърце" в Перник, съобщи общинският пресцентър. Ще бъде изградено покрито съоръжение, което да спомогне за провеждане на терапевтични занятия на открито.

Инвестиционния проект за строеж на съоръжението е бил връчен официално на кмета на общината Станислав Владимиров. Летците са предоставили и събраните от личния състав на ВВС средства за него.

Срещата е продължение на подетата в началото на годината инициатива "Да посрещнем пролетта с мартенички с кауза". Проектът е изготвен от специалисти на отдел "Логистика" в Командването на ВВС.

Станислав Владимиров и командирът на ВВС генерал-майор Димитър Петров, заедно с представители от Командването на ВВС са обсъдили възможностите за съвместни бъдещи инициативи. Преди срещата ръководството на ВВС е посетило дневния център. Гостите зарадвали децата с лакомства и балони, те пък подготвили артистична програма с много танци и забавно куклено представление.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини