Без общоградско тържество за 6 май

Няма да има организирано отбелязване на 6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия.

Ръководството на община Кърджали ще поднесе венци пред Паметника  на Освободителите в Градската градина в 10.00ч. и ще се преклони пред паметта и делото на падналите за свободата на България воини.

Кметът и Общинският съвет се обърнаха към гражданите на общината със следното поздравление:

Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали честитят на всички жители на община Кърджали 6 май - Ден на храбростта и Българската армия!Пожелаваме навсички Вас, скъпи съграждани, здравеи благоденствие!

 ЧеститГергьовден  и  Хъдърлез!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Милан Качаров
    1 0
    09:08, 6 май 2021
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Правилно е, че няма да има тържество на народа му омръзна да гледа лукавите физиономии на всички представители ГЕРБ изтипосани на трибуната като сувенири четящи монотонни слова.
  • 2
    Ве
    Венци
    0 0
    09:14, 6 май 2021
    Общински съвет - Кърджали, слуги на Ердоган !

    Българи и българки, от всички етноси и изповедания, захвърлете маските не ги носете на обществени места на открито и на закрито. Бойкотирате световната богаташка мафия, СЗО, Меркел и евробюрократската измет. Научи истината: наредбите на здравния министър нямат силата на закон, не се подвеждайте по надписите по магазините ! Бъдете свободни както и аз го направих, и още някои други хора в моя град ! Какво правят народите на Европа, бият се с полицията? А за българите е много по-лесно да окажат съпротива на ковид-фашизма - не е трудно, само едно малко усилиие на тялото и на ума ! Толкова ли не разбирате от политика, тези дето носите маски в магазина? Ако магазинерката почне да ви гони, тя не може да изгони всички клиенти... Магазинът е частен обект, не е собственост на РЗИ. За мене най-нелепото на тези т. нар. мерки е намесата на държавата в частни обекти. Частната собственост е нещо свещено. За това от 30 години сме в капитализъм. За това загинаха хиляди българи по лагери и затвори. За да има частна инициатива. Сега българската държава гази частния бизнес по поръчение на китайската червена сган. ЕС се продаде на китайските червени боклуци - на наследниците на мао-дзедуновската национал-шовинистична банда ! ГЕРБ вече е изхвърлен. Не спазвайте мерките, бъдете свободни граждани. Нека да бъдем европейци, както са другите народи в Европа. За българите е много по-лесно да се борят, защото са свободни ! Не носи маска, ако си здрав. Бъди достоен българин, нека да покажем че поне един път в историята сме единни като нация !
Последни новини