Как луксозният автомобил на Ивайло Пенчев се оказа собственост на друг

Бизнесменът и собственик на „Уолтопия” Ивайло Пенчев остана без луксозния си автомобил „Ламборгини" на стойност над четвърт милион лева. Въпреки, че колата е постоянно пред очите му, докато подновява застраховката й преди 2 дни, Пенчев разбира, че тя вече е собственост на друг.

„Мой служител отиде да поднови „Гражданската отговорност”, а от КАТ са му казали, че колата не е моя от 19 януари. Била на някакъв испански гражданин. В КАТ твърдят, че съм бил там. Значи някой с фалшива моя лична карта или фалшиво пълномощно е отишъл там”, разказа той.

„През цялото време автомобилът е бил при мен. Подозирам, че са целели някаква такава схема – когато колата излезе от гаража, да дойдат някакви разбойници и да ме изхвърлят от нея. А после да избягат зад граница, защото те си имат документи”, допълва бизнесменът.

„Измамници има по целия свят. Не знам дали в Българи са повече отколкото на други места. Важно е да видим дали институциите ще си свършат работата и дали ще мога да си възстановя собствеността над колата”, коментира Пенчев.

На този етап от МВР все още отказват коментар по случая.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини