Бизнесмен застрелян в автомобила си в София

Бизнесменът Николай Дракополов, на 46 години, е убит снощи на бул. "Симеоновско шосе", в близост до Околовръстния път, съобщи градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Сигналът за убийството е подаден от мъж, който е чакал с автомобила си на светофара, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев:

"Сигналът е подаден в 20:04 на телефон 112 от водач, който е спрял на светофара. По първоначални данни, от тази информация, която сме получили, е чул че са произведени изстрели. Простреляното лице е на 46 години".

Градският прокурор Илияна Кирилова заяви, че в колата с убития мъж е имало дете, но то е добре:

"В колата е пътувал той. На предната седалка е имало дете на 11 години! Детето не е пострадало! Детето е прибрано от семейството. В момента започват следствени действия. На място пристигна съдебен лекар. Предстои оглед на местопроизшествието. Открити са, на първо време, две гилзи".

Мъжът бил в джип "Мерцедес", като огледът показва, че стрелецът е избягал.

Досега са открити две гилзи. Една от версиите е, че стрелецът изчаквал жертвата си под моста, близо до който го застрелял.

Детето в колата е на жената, с която Дракополов живеел. Мъжът е бил собственик на автокъща. Източници на БТА информираха, че убитият е имал над 20 криминални регистрации. Една от версиите е, че по колата е стрелял пешеходец.

Градският прокурор на София Илиана Кирилова и директорът на СДВР Георги Хаджиев бяха на местопрестъплението. Движението бе затруднено, тъй като районът бе отцепен.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  За
  Запознат
  2 0
  10:45, 7 апр 2021
  Застреляният в джипа си на Околовръстното шосе собственик на автокъща “ANTONIO AUTO” – Ники Антонио, се е готвил да стане защитен свидетел срещу бившия си партньор в “IS AUTO” – Божидар.
  Божидар заедно със Стоимен Врагов – Белязания били участвали в схеми с ДДС с автомобили, внос от Франция.
  В началото бизнеса с вноса на коли от Франция и схемата с ДДС са въртяли тримата, по-късно обаче се разделят и Ники Антонио е претендирал да търси големи суми от другите двама.
  Искал си е парите и накрая ги е заплашил, че ще стане защитен свидетел срещу тях по схемите с ДДС от колите, ако не му дадат парите.
  Детето на разстреляния Николай Дракополо—Ники Антонио, собственик на автокъща “ANTONIO AUTO”, е било на задната седалка и е станало свидетел на убийството.
  Ники Антонио е бил застрелян в главата.
 • 2
  ИК
  И ко
  0 0
  20:21, 7 апр 2021
  Един престъпник по-малко.

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини