Първи трейлър на „Mortal Kombat: Филмът“

В мрежата изненадващо се появи първият трейлър на новия филм по играта Mortal Kombat. Лентата, която ще дебютира на 16 април, все още нямаше свой официален клип, но нещата бързо се промениха, след като изтече негова руска версия в интернет.

Достоверността на клипа бе очевидна заради костюмите и ефектите, които изглеждат страхотно. В него има много насилие, а за кратко се появяват любими персонажи като Goro, Sub-Zero, Scorpion и на практика повечето от основните герои. В трейлъра можем да видим още Jax, Kano и Liu Kang. Не се минава и без финалните завършеци "fatality". Малко по-късно в YouTube вече се завъртя и официалният трейлър с по-добро качество, който представяме на вашето внимание.

Клипът дава добра представа за кино продукцията. Той потвърждава думите на режисьора Саймън Маккуоид, който преди време разказа, че Mortal Kombat ще бъде кървав, подобно на играта, ще има множество интересни битки и голямо количество от задължителните "fatality" завършеци.

Във филма ще бъдат използвани всички любими елементи на геймърите от играта, а в кадрите ще има и много обекти със скрити послания, които сме виждали в Mortal Kombat или са свързани с нея по някакъв начин - т.нар. великденски яйца.

Новият филм ще дебютира в HBO Max на 16 април, а на същата дата ще е и премиерата във всички отворени кина по света, където няма Covid ограничения.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Az
  az
  0 0
  13:53, 24 фев 2021
  Новината е от 5 дни но вие чак сега я откраднахте от dir bg ...
  • Аз
   Аз
   0 0
   14:02, 24 фев 2021
   Повтаря ли се на този сайт? Не. Значи все още не е късно да бъде публикувана, все пак премиерата на филма е чак за април.
  • Az
   Az
   0 0
   14:40, 24 фев 2021
   Брей питаш и сам си отговаряш, голям умник си .Ако ти обичаш претоплена манджа , не значи че всеки трябва да я яде такава...

Хороскоп за 23.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
От срещите си с хора, които обичате, ще черпите енергия и нови идеи. Тревогите ще отстъпят и ще получите пълен контрол върху ситуацията около вас. На повечето от вас съдбата изпраща добри дарове, ще влезете в нов дом и ще получите попътен вятър за напиращите у вас идеи. Отдайте заслуженото на партньора си, голяма част от удобствата в живота си дължите на него.
23 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви приятен ден днес. Подхождате спокойно към всичко, което се случва около вас и това е наистина една добра стратегия. Помагате на свой близък човек да се справи с нещо, което го вълнува. Стойте далеч от каквито и да било пререкания днес, защото те няма да помогнат за постигането на онова, към което се стремите. Приемате покана за вечерта.
23 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате навика да действате прибързано, но днес ще трябва добре да обмислите решението си. Преценете добре всички страни на проблема и изберете онова, което най-добре отговаря на интересите ви в момента. Погрижете се за предстоящи изпити, защото могат да се окажат решаващи кариерата ви.
23 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предложения, които очаквате ще предизвикат активността ви днес. Ще работите разумно и без излишен риск ще изберете най-доброто за себе си. Любов изпълва сърцето ви и ви кара да мечтаете за хубави дни. Много от вас ги имат, при другите те предстоят, но не предизвиквайте събитията.
23 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Вашата амбициозна натура и желанието ви на всяка цена да сте първи може да ви създаде главоболия. Бъдете толерантни и отстъпете на по-добрия първите позиции. Във връзка с това може да изпитате финансови и служебни притеснения. За това пък емоционалния ви живот ще ви донесе много радост. Интимните ви копнежи също ще бъдат напълно удовлетворени.
23 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да донесе неочаквано развитие на въпрос, който отдавна ви интересува. Ще научите новина, която силно ще ви развълнува и ще подобри настроението ви. Споделете радостта си с близък човек. Не бъдете странични наблюдатели, включете се активно в суматохата около вас, и това ще ви изпълни с енергия.
23 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви няма да е от най-спокойните, но се опитайте да намирате най-доброто решение във всяка ситуация. Не гледайте с тревога на промените, които се случват около вас. Бързо ще се адаптирате. Ако споделите притесненията си с близък човек ще ви стане по-леко на душата.
23 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще продължите работата по текущите си задачи, но ако те ви натоварват прекалено, не пренасяйте раздразнението си в къщи. Очакваните финанси няма да се забавят и дано ви помогнат да решите належащите си нужди. Не пренебрегвайте простичките неща в живота си, те ви доближават до истината, която понякога ви се изплъзва.
23 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Объркани сте емоционално. Колебаете се накъде да поемете в интимния си живот. Вслушайте се в сърцето си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието.
23 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се притеснявайте да проявите своята прямота и да бъдете директни при деловите си контакти. Точно това е разковничето към успеха ви днес. Не се отказвайте, ако околните открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Времето ще ги убеди в правотата ви. Но това съвсем не означава, че вие трябва да сте агресивни, напротив.
23 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще дадете предимство на деловите си ангажименти, като личния ви живот ще остане на втори план. Не се бавете, а действайте за да оползотворите възможностите, които ще ви се дадат. Стойте над човешката завист и недоброжелателност, не се хабете напразно. Общ проект няма да ви донесе очакваните резултати.
23 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С обичайните занимания и рутинни задачи ще преминете през днешния ден. По-вълнуващи може да са запознанството ви с човек, от когото да получите ценна информация. За някои тя има отношение към личните им предпочитания, за други – към обща работа или бизнес. Използвайте я за целите на интересите си, като поддържате и духовната връзка помежду ви.
23 апр 2021
Последни новини