Мадона идва с над 250 души екип, сменя 8 тоалета на сцената

Въпреки различните слухове в медийното пространство, в графика на турнето на Мадона Sticky & Sweet няма абсолютно никаква промяна и тя със сигурност ще пее за българската си публика на 29.08.2009 г. на стадион "Васил Левски".

Според слуховете на 29-ти август вместо у нас тя щяла да пее в лондонската зала "Арена 2" в памет на Майкъл Джексън, който точно на тази дата щеше да навърши 51 години.

Мадона очаква с нетърпение да посети за пръв път страната ни и да се появи пред българските си фенове, а за нас остава само да броим дните до срещата си със звездата.

Продукция от такава величина за пръв път ще бъде осъществена в България. Реализацията и е предизвикателство и плод на сериозна подготовка. Кралицата на попа идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще се грижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто ще я видим в 8 различни тоалета, които са една малка част от целия блясък на това невероятно зрелище.

Над 400 души ще изградят огромната сцена на столичния стадион "Васил Левски". Техническата подготовка стартира около седмица преди датата на концерта, а екипът от българска страна е съставен от изключителни професионалисти, които ще дадат всичко от себе си, за да докажат, че и у нас могат да се организират събития на световно ниво.

За зрителите тази подготовка ще означава само върховното усещане от това да си част от единствения по рода си спектакъл, правен някога в България.

Все още има ограничен брой билети за концерта, които могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлай на адрес ticketpro.com

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини