Кръговото на "Скобелева майка" в Пловдив се наводни

Временно е преустановено движението в района на кръговото движение на "Скобелева майка" в Пловдив, заради наводнен участък от пътя, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив. Три екипа на полицията регулират и насочват движението в посока надлез.

Съвместно с общината е създадена организация за отводняване на дъждоприемните шахти в участъка и подсигуряване на безпрепятственото преминаване в района. Създадена е организация за контрол, наблюдение и взаимодействие с общините Куклен и Родопи, на чиято територия се намират микроязовири и водоеми. Обстановката непрекъснато се следи, като към момента няма опасност от преливане или скъсване на диги. Движението по "Кукленско шосе" се извърша в нормален ритъм.

От полицията съветват водачите да избират алтернативни маршрути, ако им се налага да преминават през подлеза на улица "Гладстон", бул. "Марица"- в зоната под ЖП моста, както и през "Коматевски възел", където също има наводнени участъци, а следствие на продължаващите валежи е възможно повишение на водното ниво.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини