Ярко светещо НЛО над Хавай, падна в морето

Светещ син обект прониза нощното небе и се разби във водите от Оаху, Хавай, на 29 декември, според медии.

Много хора са видели синия летящ обект, като някои го заснели. Тези доклади и обаждания до 911 накараха Федералната авиационна администрация (FAA) да разследва наблюдението.

Служителите на FAA обаче не успяха да хвърлят много светлина върху загадката, заявявайки, че в този район няма съобщения за инциденти или инциденти със самолети, когато НЛО се е появяваило, около 20:30 часа местно време, според Hawaii News Now.

Странният инцидент доведе до спекулации за извънземни и катастрофирали самолети, както и до по-земни обяснения. Потребител в Twitter се чуди дали става въпрос за светодиодно хвърчило, съобщи телевизия Ню Делхи.

38-годишната Мория видяла яркосиния обект, който според нея е дълъг като телефонен стълб, над имението на принцеса Кахану на западния бряг на Оаху. "Поглеждам нагоре и тогава ... о, мамка му!", казва тя пред Hawaii News Now.

Мория казва, че е започнала да снима и е скочила в колата със семейството си, следвайки ярката светлина в продължение на 5 километра, докато тя безшумно се спуснала в океана.

Малко след като се обадили на 911, пристигнал офицер. Тогава Мория и съпругът й забелязали друг светещ бяло обект. "Белият беше по-малък, идваше в същата посока като синия". Но те не успели да проследят тази светлина, тъй като тя изчезнала над близката планина.

Местната полиция заяви, че не разполага с допълнителна информация за събитието, съобщи Hawaii News Now. Остава неизвестно какво е причинило тези мистериозни светлини. Но не е необичайно хората да сметнат обекти, дело на човека или природни обекти за НЛО, включително мълнии, ракетни тестове, балони и дори Венера.

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини