Задава се "Лудият Макс 4"

Джордж Милър започва да снима ново продължение на филма

Създателят на култовата трилогия "Лудият Макс" Джордж Милър започва да снима ново продължение на филма, съобщава БГНЕС. Новината е доста изненадваща, предвид това, че Милър планираше да превърне "Лудият Макс" в 3D анимация.

"Аз съм любопитен човек и ужасно много ми се ще да поекспериментирам с различни филмови формати", беше казал Милър в интервю за MTV през март т.г. Тогава той отбеляза, че анимацията ще бъде заснета частично по сценарий, написан още през 2003 г.

Възможно е австралийският режисьор да се е отказал от 3D проекта си, стреснат от 3D чудовището "Аватар" на Джим Камерън - филм, който ще излезе по екраните тази есен и който, по мнението на всички, ще "избие рибата" за години напред.

Очевидно отчитайки, че шансът "Лудият Макс 3D" да бъде забелязан след "Аватар" е нулев, Милър се е насочил към класическо продължение на своя филм. Предполага се, че лентата ще навлезе в снимачен период към края на тази година.

Първите три филма за Лудият Макс излязоха на екран съответно през 1979 г., 1981 г. и 1985 г., като всичките бяха извънредно успешни. Тъкмо с участието си в "Лудият Макс" Мел Гибсън се превърна в кинозвезда от световен калибър.

Гибсън обаче категорично отхвърли възможността да се превъплъти за четвърти път в героя от едно неопределено бъдеще, в което бензинът е кът, а после и водата.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини