Как Супермен стана вещер

И ние можем да бъдем супергерои. Естествено, не казваме, че ще летим, ще изпепеляваме с поглед, ще четем мисли и ще имаме пълен контрол над желязото например. И все пак, ако искаме да приличаме повече на любимеца си от комиксите и филмите, има начин и това да стане.

Ето го Хенри Кавил - обикновен човек, като нас, който обаче през годините показа, че може да има необикновена физика. А именно последната - забележителната физическа форма - ще направи и от нас супергерой. (Без летенето, да, нали се разбрахме...)

Звездата на Кавил изгрява именно благодарение на часовете, прекарани във фитнеса в подготовка за ролята на Супермен. И въпреки че към настоящия момент актьорът окачи наметалото на стената и се отказва от супергеройския живот, май ще се окаже за добре. Как иначе от Супермен щеше да се превърне във вещер...

Кавил признава, че е голям фен на книгите на Анджей Сапковски за Гералт от Ривия. Затова и е направил всичко възможно, за да вземе ролята.

Получава я, защото притежава физиката на вещер, който си изкарва прехраната, убивайки чудовища. Е, няма дълга бяла коса, но магията на киното се грижи за тези подробности.

Вижте тази публикация в Instagram.

Geralt #TheWitcher @Netflix @WitcherNetflix

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill) на

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини