Пандемията забави втори сезон на сериала The Witcher за началото на 2021 г.

Вторият сезон на сериала The Witcher по Netflix става поредната жертва на продължаващата коронавирус пандемия. Снимките на втория сезон ще бъдат възобновени едва през август и се очаква да завършат към февруари 2021 г. Това неизбежно ще се отрази на първоначалните планове за премиерата на сезона: първоначално The Witcher дебютира през декември 2019 г. и се предполагаше, че вторият сезон ще спази същия цикъл, идвайки през декември 2020 г.

Снимките на The Witcher успяха да си спечелят само пет седмици, преди пандемията да блокира дейността на екипа. Според слуховете водещите актьори в сериала Хенри Кавил и Фрея Алън се подготвят да се завърнат на снимачната площадка за възобновяването на снимките през следващия месец.

Все пак има и добра новина за феновете на The Witcher – вдъхновен от големия успех на екранизацията с живи актьори, Netflix потвърди, че работи и по анимиран The Witcher филм.

Неговото заглавие е The Witcher: Nightmare of the Wolf и сюжетът ще се върти около нова и непозната заплаха, надвиснала над света на Гералт. Аниме продукцията ще се прави от Studio Mir, което създаде популярната поредица The Legend of Korra и с участието на създателя и сценариста на сегашния The Witcher сериал.              

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини