Актове за 33-ма без маски. КОРЗ се включва в проверките в Хасково

Изображение 1 от 3

  Контролът за носене на маски, според разписаните противоепидемиологични мерки от здравния министър, в Хасково се засилва. Това съобщи кметът на областния град Станислав Дечев. Към проверяващите звена се включват и служителите от КОРЗ, посочи той.

  По данни на Областната управа проверените под карантина от служителите на реда през последната седмица в Хасковски регион са 387.

  Актове за неносене на маска са съставени на 33-ма души в областта, предупредителни протоколи за неносене на лични предпазни средства са направени на 188 души.

  Проверените търговски обекти са 122 в областта.

  „Продължават проверките, имаме много сигнали за превози, които са на предприятия и които ще бъдат проверени също за спазването на предписаните мерки при извозване на работниците“, отбеляза областната управителка д-р Стефка Здравкова.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   отколкото да ходиш без маска :))
  • 2
   Ма
   Марсианец
   24 -3
   20:33, 29 окт 2020
   Тия тарикати от корза и те барабарпетко с мъжете Без тях няма да се съмне
  • 3
   Ня
   Някой Запознат
   29 -1
   08:27, 30 окт 2020
   Брях, служба КОРЗ щяла да се включи в проверките - - - все едно се "включва" Хасковското ФБР 😄. Пълни смешници, те нямат никакви провомощия да искат лична карта или някъкви документи от гражданите. Напълно излишна служба създадена по-време на бившия кмет Иванов, на първо място там при тях сме чували, че Частната работа е на първо място и през деня ако остане време - - служебната. Питайте "говорителя" на служба КОРЗ, ако не знаете кой е - - отдалече ще разберете.
   • До
    Дон Бльон
    17 0
    11:28, 30 окт 2020
    Преди няколко месеца, един изключително "слабичък" служител на КОРС,беше награбил една бабичка на веспремският пазар, че продавала зелени сливи в чашка.
    Попитах го , съвсем учтиво, защо крещи,и каква глоба иска да наложи на жената, и защо.
    Почервеня,позеленя,и реши на мен не може да крещи, и си тръгна.
    Мислех да го снимам, ама нямам толкова широкоъгална камера! :-)
  • 4
   Ба
   Бай уй
   16 -3
   10:08, 30 окт 2020
   Сопи искат да ядат
  • 5
   Пр
   Пророк
   19 -4
   10:48, 30 окт 2020
   Сега ги разбирам, защо в Америка излудяват, вземат по един автомат ,влизат в някоя обществена сграда и ги започват наред. То такава диктатура не се търпи! Скоро и тук ще има такива случаи.
   • ..
    ....Ей пророк
    8 -12
    11:26, 30 окт 2020
    Първо се гръмни ти !!! Не виждаш ли кои индивиди н... Виж коментара
  • 6
   Ха
   Хаха
   12 -3
   11:25, 30 окт 2020
   Обжалвайте братя, всички актове падат в съда, вчера беше потвърдено и от адвокат Марковски!!!
  • 7
   Ко
   Конспирация
   8 -5
   15:07, 30 окт 2020
   Слави Тр., призовава всички да ходим без маски. Искат да ни запушат устата.
   • Въ
    Вън мутрите
    1 -6
    15:14, 30 окт 2020
    Слави, дори дарява пари. Поради настоящия ефект н... Виж коментара
  • 8
   Ян
   Яни
   0 -2
   14:03, 31 окт 2020
   Смях, няма пандемия, няма маски, има офце.

  Още новини

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини