"Арда" отстъпи на "Черно море" с 0:2

Черно море победи АРДА с 2:0 в среща от 7 кръг на efbetЛИГА играна на ст. Тича във Варна. Играчите на Николай Киров бяха подкрепяни от близо 100 привърженици на отбора, които бяха дошли от различни градове на страната.

Футболистите на АРДА започнаха по-активно двубоя и владееха инициатива повече от своите съперници. В 4-та минута Спас Делев изпълни ъглов удар, след което Милен Желев засече топката опасно, която мина близо до страничния стълб. Последваха няколко атаки и за двата отбора, които обаче завършиха без резултат. В 27-та минута Васил Панайотов напредна от дясно в наказателното после, шутира но топката се отби в десния стълб на вратата на АРДА. В 29-та минута обаче след грешка на Симеонов Курьор се възползва и на празна врата се разписа за 1:0.

Две минути след началото на второто полувреме Панайотов засече топката след изпълнение на ъглов удар, Симеонов спаси, но отново Курьор бе точен при добавката за 2:0. Футболистите на АРДА се опитаха да отговорят с положения на Василев и Коконов. Най-опасното бе на Иван Тилев, който в 71-та минута излъга няколко играчи на Черно море и с опасен удар от границата на наказателното поле прати топката близо до страничната греда. При този резултат завърши и срещата. АРДА има в актива си 12 точки и заема 5 място в класирането. В следващия кръг АРДА приема Лудогорец. Двубоят е на 4 октомври от 20;15 ч. на АРЕНА АРДА.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36 В.СИМЕОНОВ, 11 А.ГЕОРГИЕВ. 24 Р.СУЛАКА, 5 П.ГАНЕВ, 8 М.ЖЕЛЕВ, 80 Л.КОТЕВ, 27 Е.МАРТИНОВ, 9 С.ДЕЛЕВ, 17 И.КОКОНОВ, 20 Д.ЛОЗЕВ, 99 Р. ВАСИЛЕВ.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини