Безгрижен и спокоен Брад Пит в нова фотосесия (видео)

Изображение 1 от 3

    След като насочи вниманието на света към себе си покрай новата си връзка с германския модел Никол Потуралски, Брат Пит отново събра погледите на всички като модел на италианската марка Brioni.

    Актьорът, носител на Оскар, участва в кампанията на италианската марка за мъжки дрехи есен/зима 2020 в чест на 75-годишнината на модната къща.

    Този път той надмина себе си в тази доста секси модна кампания. 56-годишният Брад Пит позира за поредица от черно-бели портрети, заснети от известния фотограф Микаел Янсон.

    Облечен в перфектно подбрани, вечни костюми от колекцията на Brioni, актьорът демонстрира своята личност и безгрижен, спокоен стил, сякаш се взира в душите ни, пише People.

    Неговите стилисти публикуваха задкулисен поглед към фотосесията за кампанията, заснета в черно-бяло.

    Във видеото се вижда Брад Пит да стои на покрива на сграда в Лос Анджелис и да се любува на гледката. Влиза вътре със сако на Brioni, преметнато през рамо. „Каква гледка!“ е текстът, който придружава видеото, споделено в Instagram. 

    Актьорът дебютира като модел на Brioni през януари, когато участва в кампанията пролет/лято 2020. „Винаги съм се възхищавал на елегантния и вечен дизайн на Brioni“, каза Пит за кампанията. 

    А феновете му са доволни, защото любовта очевидно му се отразява добре, дори и на външния вид.

    Източник: LifeStyle

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Б
      Б
      0 0
      18:36, 15 сеп 2020
      Брей, на стари години станал още по-хубав !
    Последни новини