Последният акт в безкрайния развод на Брад Пит и Анджелина Джоли

Обявяването на раздялата на звездната двойка през 2016 г. привлече вниманието на целия свят. След ожесточена съдебна битка за получаване на попечителство над децата им конфликтът между Брад Пит и Анджелина Джоли изглежда е към своя край.

Преди осем години най-емблематичната холивудска двойка се раздели и започна съдебната битка. След тринадесет години любов (включително две в брак) Брад Пит и Анджелина Джоли изглежда най-накрая са намерили общ език.

Конфликтите между двете американски звезди се отнасяха главно до попечителството над децата. Досега Брад Пит настояваше за съвместно попечителство и изглеждаше готов на всичко, за да го получи. От своя страна Анджелина Джоли не се е отказала и настоява за еднолично попечителство над Шайло (17 г.), Захара (19 г.), Пакс (20 г.) и Мадокс (22 г.).

Споразумението между Брад Пит и Анджелина Джоли беше разкрито от британския „Дейли мейл“. Твърди се, че 60-годишният актьор се е отказал от всички спорове за попечителство над децата, като се е съгласил само с правото на посещения. Въпреки това отношенията между децата на Джоли-Пит и техния баща са изключително спорни след развода, което обещава напрегнати семейни срещи.

Вторият син на Брад Пит, Пакс, не пести думи, когато трябва да говори за баща си. През 2020 г., в Деня на бащата, младият мъж публикува снимка на актьора в профила си в Истаграм, като я озаглави: „Честит Ден на бащата на този задник от световна класа! Доказал си отново и отново какъв ужасен и подъл човек си“. По-голямата му сестра, Захара, реши да премахне името „Пит „от своето. Решението ѝ датира от ноември 2023 г., когато тя беше приета в женското дружество „Алфа Капа Алфа „в университета „Спелман“. По време на представянето младата жена избра името „Захара Марли Джоли“, като умишлено пропусна името на баща си. Мадокс, най-голямото дете в семейството, изглежда иска също да последва примера, като използва само името на майка си. 

Източник: rozali.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини