Акценти по FOX LIFE през септември

Бащи на помощ, сезон 1
От 16 септември 2020 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

Думата „семейство“ добива съвсем ново значение в този трансформиращ и вдъхновяващ нов сериал. Скот Пери е любящ баща на пет деца, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато преживява неочаквани здравословни проблеми. Скот се обръща към няколко от най-добрите си приятели, които моли да му помогнат, като поемат ролята на бащи-резерви и помагат на разрастващото му се семейство, в случай, че той не е в състоянието да го направи. Това са: Антъни – най-старият и верен приятел на Скот, Лари, неговият довереник от анонимните алкохолици и Оливър – неговият отдаден лекар и близък приятел на жена му. Всички те откриват, че да бъдеш баща изисква нещо много повече от това, което всеки сам може да направи. И да бъдат семейство, значи повече, отколкото някога са си представяли.

В ролите:
Сара Уейн Келис, Клайв Станден, Том Еверет, Дж. Оугъст Ричардс, Блу Чапман, Емджей Антъни, Майкъл Уейвър, Талия Тран, Стивън Силвър, Майкъл О’Нийл

Добрата битка, сезон 1
От 9 септември 2020 г., понеделник – четвъртък @ 21:00 ч.
Премиера за канала

Действието на „Добрата битка“ се развива една година след събитията от последния епизод на „Добрата съпруга”. В този нов сериал, огромен финансов скандал унищожава репутацията на младата адвокатка Мая Риндел, докато същевременно заличава и всички спестявания на нейната кръстница и ментор Даян Локхарт. Изгонени от адвокатската кантора „Локхарт и Лий“, двете се присъединяват към Лука Куин в една от най-успешните правни кантори в Чикаго.

В ролите:
Кристин Барански като Даян Локхарт
Къш Джъмбо като Лука Куин
Роуз Лесли като Мая Риндел

Добрата битка, сезон 2
От 28 септември 2020 г., понеделник - четвъртък @ 21:00 ч.
Премиера за канала

Във втория сезон на „Добрата битка“  светът е полудял, а броя убийствата в Чикаго значително се е покачил. Насред тази лудост Даян, Лука, Мая и останалите от адвокатската кантора се озовават под прицел на психологически атаки, след като клиент от друга фирма убива своя адвокат заради прекалено високите такси. След като се случва още едно подобно убийство, кантората на Даян започва да гледа подозрително на своите клиенти. В същото време Даян започва борба с новия партньор в кантората – Лиз Редик-Лорънс. В същото време Мая, намира своята сила и твърдост, след като скандалът с родителите ѝ я прави подсъдима, а Лука отново е в полезрението на Колин.

В ролите:
Кристин Барански като Даян Локхарт
Къш Джъмбо като Лука Куин
Роуз Лесли като Мая Риндел

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини