Заплетените случаи по FOX CRIME през септември

Мистериите на доктор Блейк, сезон 4
8 септември 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Доктор Блейк и неговата икономка Джийн най-сетне са готови да покажат своите романтични чувства един към друг. Тяхното сближаване обаче съвпада и с ужасяващо нападение на близък до тях човек. Това създава смъртоносна ситуация, която ще ги разтърси из основи. Както винаги не липсва убийство и измама, мошеничество и шпионски игри. Доктор Блейк единственият, който може да се нагърби с всичко това, но ще успее ли да се справи с разгадаването на тези нови мистерии, докато в същото време се изправя пред демоните от миналото си?

В ролите:
Крейг Маклаклан 
Надин Гарнър

Престъпления в Майорка, сезон 1
3 септември 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Амбициозният млад британски детектив Миранда Блейк и нейният лежерен германски партньор Макс Уинтър изглеждат като идеалния тандем. Само ако можеха и те да го осъзнаят. Когато този недобре стикован тандем започва да разрешава някои от най-мистериозните криминални случаи на острова, химията между двамата започва да се расте. Този нов вълнуващ детективски сериал, заснет на впечатляващи локации в Майорка, разкрива многото различни и неизвестни страни на красивия зрелищен остров.

В ролите: 
Елън Райс
Джулиан Лууман 

Балтазар, сезон 2
9 септември 2020 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

Рафаел притежава всичко, което му е необходимо. Той е чаровен, красив, интелигентен и може да накара дори мъртвите да говорят както никой друг. Като един от най-талантливите съдебни патолози от своето поколение той може да бъде впечатляващ, но в същото време и адски вбесяващ.
В ролите: 
Томер Сисли
Хелен дьо Фугерол

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 1
25 септември 2020 г., понеделник – петък @ 17:05 
Премиера за канала

В тази отличава с множество награди телевизионна драма се прелитат иновации от викторианската наука и коварно заплетени мистерии. Уилям Мърдок (Яник Бисон) е детектив в Торонто през 1895 г., който използва нови криминалистични методи като снемане на пръстови отпечатъци и профилиране на заподозрени.

В ролите:
Яник Бисон
Хелейн Джой

Ендевър, сезони 1,2,3,4 
2 септември 2020 г., понеделник – петък @ 17:15 ч.
Премиера за канала

Действието на „Ендевър“ се развива 60-те години на XX век, на фона на революционни социални промени.  Сериалът разглежда ранните криминални случаи на младия детектив Ендевър, който по-късно ще се превърне инспектор Морс в безсмъртния литературен герой на известния писател Колин Декстър. Заедно с главен инспектор Фред Търсдей, който е сърдит, но добронамерен партньор и ментор, Ендевър Морс разследва различни убийства и тъмни дела във вечния град на замечтаните кули Оксфорд. Докато най-добрите следователи на Оксфорд разследват заплетени случаи, писателят Ръсел Луис продължава да разкрива тайната история на Ендевър Морс.

В ролите:
Шон Еванс
Роджър Алам

Менталистът, сезон 1
11 септември 2020 г., понеделник – петък @ 21:05 ч. 
Премиера за канала

Номинираният за наградата „Златен глобус“ Саймън Бейкър влиза в ролята на Патрик Джейн – независим консултант към Калифорнийското бюро за разследвания. Патрик има забележителен опит при разрешаването на сериозни и тежки престъпления, използвайки изключителните си умения за наблюдение. В Бюрото Джейн е известен сред колегите си това, че изрично отказва да спазва протокола, както и с полу-звездното му минало на медиум, чиито паранормални способности са били лъжа, както самият той признава. Ролята на Джейн в разрешаването на тежки, нашумели в публичното пространство случаи е високо ценена от неговите колегите. Старши агент Тереза Лисбън ръководи екипа от специални агенти, които смятат, че Джейн е неуправляем, но се възхищават на неговия чар и умението му да разрешава заплетени случаи.

В ролите:
Саймън Бейкър
Робин Тъни

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини