Страст, мистерия, убийство - първи трейлър на "Смърт край Нил"

"Питам, обичали ли сте някога толкова дълбоко, били ли сте обладани от такава ревност, че да можете да убиете? Престъплението е убийство, а убиецът е един от вас. Разследвал съм много престъпления, но това промени душата ми. Аз съм Еркюл Поаро и ще намеря убиеца."

Феновете на Агата Кристи и филмите по нейни творби могат да потриват доволно ръце, защото първият трейлър на филма "Смърт край Нил" с Гал Гадот, Арми Хамър и Кенет Брана вече е тук, докато самият филм се задава зад завоя.

След "Убийство в Ориент експрес" Кенет Брана отново застава както на режисьорския стол, така и в главната роля, в нова адаптация по Агата Кристи. Този път белгийският детектив Еркюл Поаро разследва ново, тежко престъпление. Приключенията са го отвели в Египет, на любопитно пътешествие по река Нил.

Поаро е потърсен от млада влюбена двойка, чието романтично пътешествие е разбито от безмилостно убийство. Извършителят е на борда на кораба, с който двойката пътува, а всички са заподозрени.

В романа на Кристи героините на двете си съперничат за сърцето на един мъж, а цената на това е собственото им приятелство. Жаклин дьо Белфор (Ема Макей - британската НЕ-Марго Роби, която досега успя да ни впечатли в Sex Education) е била сгодена за Саймън Дойл (Арми Хамър), но той отменя годежа им и я зарязва, след като тя го запознава с най-добрата си приятелка, богатата наследница Линет Риджуей (Гал Гадот).

Новата двойка е на екскурзия в Египет, но Жаклин също е там и страстта (както личи от самия трейлър) е силно нажежена. Толкова, че да се стигне до убийство. Но наистина ли Жаклин е тази, на чиято съвест ще тежи смъртта? Еркюл Поаро се намесва, за да разкрие истината.

Историята е повече от впечатляваща, а надеждите са, че адаптацията ще отговори на очакванията.

Създателите на филма обещават една мащабна и зловеща история за обсебваща любов и трагичните последици от нея, както и много неочаквани обрати, които да държат публиката в напрежение до самия край. Разбира се, самият Поаро, придава щипка изтънченост и ексцентричност дори със самото си присъствие.

Трейлърът на филма изглежда наистина впечатляващо и пищно, а Гал Гадот и младата Ема Макей са наистина фатално великолепни в своята красота.

Това се подсилва и от наистина привлекателни кадри, описващи самата атмосфера на Нил и европейския елит от началото на миналия век.

Звездният каст на продукцията събира още имена като Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт и др.

За "Убийство в Ориент експрес" определено не можем да кажем, че беше впечатляващ, но надеждата сега е, че Кенет Брана си е взел уроците и "Смърт край Нил" ще надгради върху поставената основа.

Филмът ще тръгне по кината през октомври... освен ако COVID-19 не реши друго. 

Източник: webcafe.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини