Шефът на БЕХ подаде оставка

Досегашният изпълнителен директор на Български енергиен холдинг /БЕХ/ ЕАД Жаклен Коен подаде молба за освобождаване на заеманата от него длъжност, съобщиха от Министерството на енергетиката в сряда. Изложените от него мотиви за решението му са лични причини.

Министър Петкова е приела депозираната молба за освобождаването му като член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД. Предстои издаване на протоколно решение на енергийния министър в качеството на упражняващ правата на държавата като едноличен собственик на капитала на БЕХ ЕАД. В съобщението не се уточнява кой ще заеме поста.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Te
    Texaco
    2 0
    17:29, 19 авг 2020
    Енергийните проекти на******************** са пълен провал.
  • 2
    Ко
    Кондултант
    1 0
    21:45, 19 авг 2020
    Чакаме да направи същото и счетоводителката на Пашата.В тези органи не могат да се инсталират зависими,без всякаква квалификация партиини или от тяхния кръг функционери.Ако това продължава цялата енергетика ще отиде на кино.С нея не могат да се занимават еколози,секретарки,партийни кабинети,кумове и кумци,пиарки и всякакви други навлеци.В страната ни все още има хора със стабилно образование,нямащо нищо общо с кашата в образованието сега ,които трябва да бъдат допуснати в енергиините предприятия ,да осъществят тяхното администриране и разгонят цялата плява рам
Последни новини