Ето кога "Луцифер" се завръща

Като фенове на "Луцифер" няма как да не се радваме, че миналата година Netflix решиха да инвестират в още един последен сезон на сериала.

И още по-хубавото е, че епизодите няма да бъдат 10, а цели 16. Но пък уловката е, че сезонът ще бъде разделен на две. Което пък означава, че няма да видим всички 16 епизода на куп, както сме свикнали.

Заради коронавируса снимките на продукцията бяха спрени, което ни натъжи, защото си мислехме, че това няма как да не повлияе на премиерната дата на петия сезон. Но сме грешали - "Луцифер" се завръща по-скоро от очакваното!

Във видео, в което са събрани най-голите и секси моменти от досегашните сезони, Netflix оповестиха, че премиерната дата на първата част от пети сезон е 21 август.

И от него има много какво да научим, защото четвърти завърши със завръщането на Сатаната (Том Елис) в Ада, което ни изнерви до краен предел, защото нещата между него и детектив Декър (Лорън Джърман) точно бяха потръгнали.

От Entertainment Weekly разбираме, че в последния сезон обаче Луци може и да се върне в нашия свят - над него е надвиснала опасност, с която брат му Аменaдийл не може да се справи сам. Много тайни ще бъдат разкрити и любими герои ще намерят смъртта си.

Най-хубавото обаче е, че ще разберем дали в крайна сметка любовта между Сатаната и детектива е възможна.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини