Различните лица на любовта в сериалите на HBO GO

    Всяка двойка има история и всяка любовна история е романтична, без значение какви видове двойки са замесени. Понякога историите също могат и да променят много неща – нагласи, самочувствие, поглед към живота. HBO празнува любовното многообразие с глобалната си активност #humanbyorientation като показва различните лица на отношенията в някои от най-популярните си серии. Изберете от повече от 70 вдъхновяващи и трогателни истории, включени в специалната селекция на HBO GO - всички те са базирани на универсална човечност, независимо от етническа принадлежност, ориентация или пол.

    Ето част от предложенията с разнообразни любовни истории, достъпни в HBO GO:

    Еуфория следва живота на група ученици от гимназията през това, което им се случва - секс, наркотици, приятелства, любов, определяне на идентичност и травми. Сериалите бързо станаха част от най-известните продукции на HBO, показващи, че любовта е любов без значение на възраст, пол или етническа принадлежност. Сложните образи на Ру и Джулс, представени в съвсем по човешки и с лекота отношения на ръба на приятелството и романтиката ни показват добрата страна на любовта – тази, която я е грижа за теб и винаги е там, за да ти помогне.

    Бети открехва завесата какво е да си млада жена в света на скейтборда, доминиран от мъже. Някои от най-формиращите моменти в живота на младите жени идват от това, че просто прекарват време заедно и споделят опит. Сериалът показва как се чувстват тийнейджърите днес в един свят, в който е напълно различен от този на последните поколения - дори в любовен план.

    Джентълменът Джак разказва историята на Ан Листър – преуспяла собственичка на имоти в Йоркшир, която документира хомосексуалните си връзки в дневник от 4 милиона думи, пътува и променя съдбата на имението Шибдън Хол. Ако погледнем от романтичната страна, това е историята на две жени, в романтична връзка през 1832 г., които предварително знаят, че ще бъдат осъдени от обществото и повод за клюки и че отношенията им трябва да се пазят в тайна.

    Ел връзки: Поколение отвъд етикета следва група от приятели, по-голямата част от които са жени лесбийки, изживяващи любов, трепети, секс, неуспехи и успехи в Лос Анджелис. Културен шок, но и повод за вдъхване на смелост за много жени, сериалът руши граници.

    В търсене (2 сезона и филм): героите на този комедиен сериал на HBO са трима трийсет и няколко годишни приятели, които с удоволствие изследват удоволствията и предизвикателствата, които Сан Франциско предлага на новото поколение гей мъже.

    Убивайки Ийв – противоречивата връзка между Ийв и Виланел изненадва както жените, така и мъжете, тъй като напрежението между тях е толкова високо, че почти всеки може да открие паралел в собствения си живот за някого, когото не можеш да търпиш, но непрекъснато мислиш за него ... В края на краищата зрителят се озовава да тайно да стиска палци как дали ще прехвръкне любовна искра.

    Да не забравяме и класиките:

    Ангели в Америка с носителите на наградата „Оскар“ Ал Пачино, Мерил Стрийп и Ема Томпсън е монументално филмово постижение, пресъздаващо свят, в който фантазия и реалност си взаимодействат. Сюжетът се фокусира върху три семейства, всяко от които има свои собствени проблеми: двама хомосексуалисти, единият от които има СПИН; женен Мормон, който не е наясно с различната си сексуална ориентация; известният десен адвокат Рой Кон (Ал Пачино), реален човек, починал от болестта през 1986 г., който отрича през цялото време до смъртта си, че е гей.

    Два метра под земята ООД прави всички отношения да изглеждат по-належащи и жизненоважни, заради темата за смъртта, присъстваща в сюжета за историите преплитащи се около погребалното бюро. Също така, сериалът разглежда еднакво усложненията, присъщи на хетеро и гей романсите, от които резултатът е един – не е лесно на обичаш.

    Можем да видим и пълен спектър от любовно разнообразие в Страхотии в Мексико, Истинска кръв, Нюйоркска комбина, Г-жа Флетчър и не на последно място - любовта царува между всякакви двойки и в епичната поредица Игра на тронове.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини