На барабаните е Шая на 21 месеца (видео)

Родителите автоматично приемат, че малките им сладурани по подразбиране харесват песнички за малки сладурани. Но не и в семейство Уилсън.

Шая е на 21 месеца и няма да повярвате, коя е любимата ѝ песен. Тя с ентусиазъм и очевидна вещина свири на ударните в своя кавър на Pretty World. Вероятно малкото момиченце не може още да говори добре, но виждаме как на места произнася думите от текста.

Има една малка подробност, все пак. Песента е на лелята на Шая - Шилеа Фрейзър, която пее с оркестъра на Куинси Джоунс (във видеото най-долу), в Белия дом със Стиви Уондър, влиза в RnB класациите на Bilboard и ще изиграе ролята на една несравнимите изпълнителки на госпел в биографичния филм за Кларк Систърс. 

Родителите на Шая поддържат семеен канал в YouTube, защото обичат да правят музика заедно и да се забавляват. Петгодишният Литъл Джъстин, "LJ" е вече известен като дете гений, свири на барабани от 18-месечна възраст. Татко, (Големият Джъстин) е инженер денем и музикант, печелещ грами през нощта. Мама Шелана е образователен психолог и има ангелски глас. 

Впрочем, вижте как на година и половина Шая се включва от проходилката със соло в любимата любовна песен на своите родители на свети Валентин. Тогава на барабаните е по-големият ѝ брат, който между другото успява на покаже и някои свои играчки, без да прекъсва ритъма на ударните...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини