Съветниците от ГЕРБ - Димитровград даряват възнагражденията си за респиратори и медикаменти

Съветническата група на ПП ГЕРБ към общински съвет Димитровград ще дарят възнагражденията си от последния месец за закупуване на респиратори и медикаменти за МБАЛ “Св.Екатерина”. Средствата ще бъдат преведени по обявената дарителска сметка от община Димитровград, се съобщава в писмо до медиите:

Ситуацията от последните седмици в страната и наложеното извънредно положение ни изправи пред голяма беда, в която само сплотени можем да се мобилизираме и преодолеем трудностите. Подкрепяме напълно усилията на кмета на общината Иво Димов и Общинския кризисен щаб да овладеят разпространението на заразата в община Димитровград с навременни и адекватни мерки.

Сега, когато повече от всякога ценим здравето, нашето желание е да окажем още по-мощна подкрепа на хората, отдадени на тази борба – медиците от общинската ни болница. Ние сме град, в който ги познаваме поименно, познаваме семействата, децата им... Като общински съветници, избрани от своите съграждани имаме и законодателния инструментариум да помагаме на нашата болница и работещите в нея. Този акт е нашето човешко решение като граждани и силата ни като общност с грижа един за друг.

Ние съветниците от ПП ГЕРБ ще дарим възнагражденията си от последния месец за закупуване на респиратори и медикаменти за МБАЛ “Св.Екатерина”. Средствата ще бъдат преведени по обявената дарителска сметка от община Димитровград.

Заедно ще се справим!

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    иван
    3 -4
    19:05, 28 мар 2020
    а този където го убива системата ще прави ли дарения и кога демек мамин стефчо
  • 2
    Дд
    дд
    6 -1
    19:39, 28 мар 2020
    Да дарят и изпраните в Испания пари!
Последни новини