Дядо на седем внучета изглежда на 30

Анди Уилкинсън е на 56 години и има внуци, но изглежда на 30. Той разкрива тайната на своята "вечна" младост пред Daily Mail.

Преди пет години британецът от Ковънтри решил да напуснe бизнеса и да се занимава със спорт. Сега е личен треньор, а непознатите дори бъркат, че е гадже на дъщеря си. Той вярва, че всеки може да постигне трайна младост чрез здравословен начин на живот без стрес.

Казва, че тайната на неговият младежки вид е, че спи в затъмнена стая, тренира не повече от три пъти седмично, намалил е въглехидратите, и си напомня, че "всичко ще е наред"

Въпреки факта, че Уилкинсън има три възрастни дъщери и седем внучета, непознатите често му дават не повече от 30 години.

"Обикновено хората не вярват, че съм дядо на седем внуци. И много млади момичета искат среща в Instagram “, каза той.

Уилкинсън казва, че не само редовните упражнения са причина за младежкия му вид, а има късмет с гените, но също така обръща внимание на правилното хранене и здравословния сън. Научил се е да контролира количеството на консумираните калории, започнал да яде по-малко храни с високо съдържание на въглехидрати и напълно е изключил вредни храни и хранителни добавки.

Уилкинсън допълва, че се опитва да се тревожи възможно най-малко и счита това за ключ към дълголетието. "Опитвам се да живея днес и да не мисля за лошото", каза той.

Вярва, че всеки човек може да се поддържа в добра форма, ако мисли за своето физическо и психическо здраве. С примера си Уилкинсън иска да мотивира и вдъхновява хората.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    То
    това се е реклама
    3 -1
    14:00, 12 мар 2020
    защо рекламирате фитнес залите безплатно
    • Ко
      кой казва
      0 -3
      14:20, 12 мар 2020
      Кой казва , че е безплатно. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Безплатен обяд няма. Да не мислиш ,че някой журналя ще се зарови да търси и превежда подобна статия? Статията е подадена на готово, тука само я рекламират.
    • Ха
      Хаха
      2 0
      15:36, 12 мар 2020
      Ей хейтъри къде видяхте да се споменава думата - зала, човека може да е треньор навсякъде
  • 2
    Tt
    TT
    0 0
    11:17, 13 мар 2020
    И накрая катастрофира или го хване коронавируса и гушне букета млад.
  • 3
    Са
    Санчо
    9 0
    14:48, 13 мар 2020
    А при нас в махалата имаме един Салито, има 10 внучета и мяза на 32 години, а инак е на 26!
Последни новини