Полицията в Кърджали издирва завърнал се от рисковата зона на Италия кърджалиец, още двама са под домашна карантина заради коронавируса

Полицията в Кърджали издирва завърнал се от рисковата зона на Италия кърджалиец,за да бъде поставен под домашна карантина поради опасност от коронавираса. Нашенецът е попълнил на влизане в страната задължителната анкетна карта, но не е посочил точния адрес в нашата област ,на който ще пребивава в четиринадесетдневен карантинен срок от завръщането си. Поради това се налага органите на реда да го издирят, за да бъде поставен под домашна карантина. Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Виктор Кирчев.

 Още двама кърджалийци са се върнали тези дни от рисковата зона на Италия. Те са мъж и жена, лекари по професия. И двамата са попълнили надлежно анкетните си карти на влизане в страната и са поставени под домашна четиринадесетдневна карантина, съобщи още д-р Виктор Кирчев.

  Завръщането на нашенци от Италия предизвика бурен дебат в социалната мрежа Фейсбук.

  Красимира К., пише,че завърнали се от Италия кърджалийци обикалят необезпокоявано кафенетата на града и са потенциална опасност. Бахар Е.,сочи, че не се спазва домашната карантина. Мухарем И.,е категоричен ,че предписаните мерки не се спазват.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Еб
    ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА
    2 0
    08:16, 7 мар 2020
    Полицията го издирвала. Абе тоя да не се е спуснал с парашут над кърджали. Не е ли минал през кпп. Пълна анархия то партия гроб да им е$ба мамата долна
Последни новини