Най-очакваните филми през 2020

1917
САЩ, Великобритания / 2019/1 ч. 59 мин. / 16 +
драма, исторически
Нова силна драма на Сам Мендес, заснета без монтаж, за двама британски войници, които са изпратени зад вражеската линия, за да направят невъзможното и да спасят батальона.

Хищни птици: Изумителната история на Харли Куин
САЩ / 2020/18 +
Соло филм за най-ярката суперзвезда във вселената на DC, която след раздялата с партньора си Джокера се обединява с други антигероини на Готъм
сити.

Джентълмени
САЩ / 2020/1 ч. 53 мин. / 18 +
крими, екшън, комедия
Гай Ричи се връща към корените си с криминална комедия за британски наркобос, който се опитва да продаде процъфтяващата си империя на династия милиардери от Оклахома.

Соник на кино
САЩ, Япония / 2020/6 +
игрален-анимация, семеен
Многострадална филмова адаптация на видеоигра за свръхвисокоскоростен таралеж и полицай, който трябва да спре експериментите на д-р Роботник, Джим Кери в ролята.

Удивителното пътешествие на д-р Дулитъл
САЩ
семеен
Робърт Дауни Джуниър в ролята на известния ветеринарен лекар, който знае как да разговаря с животни. Той отива на митичен остров, за да намери лек за младата кралица.

Напред
САЩ / 2020/6 +
комедия, анимация
Пъстрата история на двама братя елфи, озвучени от Крис Прат и Том Холанд, които тръгватна опасно пътешествие в търсене на магия.

Нито звук 2
САЩ / 2020/16 +
драма, ужаси
Режисьорът Джон Красински продължава успешния експеримент с мълчаливия си филм на ужасите. Емили Блънт отново бяга от слепите чудовища, които реагират на звук.

Мулан
САЩ / 2020/6 +
приказка, игрален
Друго попълнение в колекцията от римейки на анимационната класика на Disney е за китайката Мулан, която се присъединява към редиците на императорската армия, представяйки се за мъж и тръгва на война вместо на болния си баща.

Джеймс Бонд: Смъртта може да почака
САЩ, Великобритания / 2020
трилър, екшън
За 25-ти път Джеймс Бонд отива на суперсекретна мисия. За пети път агент 007 се играе от Даниел Крейг, който иска да си почине от службата и да се наслади на прост живот в Ямайка, но друга мисия го намира там.

Скуби Ду
САЩ / 2020
комедия, детектив, анимация
Първият пълнометражен анимационен филм за приключенията на най-известното анимационно куче Скуби Ду и неговия несравним екип от криминални ловци

Жената чудо: 1984
САЩ / 2020
фентъзи
Невероятната жена чудо отива в Съветския съюз, смело се сблъсква с нови врагове и се събира отново със старата си любов.

Душа
САЩ / 2020/6 +
анимация
Новото творение на Pixar и бъдещ кандидат за анимационен Оскар е пътешествие през космическите светове и размисъл върху темата за човешката душа, която ни прави каквито сме.

Миньоните: Грувитация
САЩ / 2020
комедия, анимация
Очарователните жълти калпазани са толкова обичани от публиката, че получиха не само собствен филм, но и продължение, в което си намират друг суперзъл водач.

Ловци на духове: Наследниците
САЩ / 2020
комедия,
Продължение на култовия филм от 1984 г. разказва за тийнейджърите, които трябва да играят ролята на нови ловци на духове - особено след като дядото на един от тях е от онази прочута четворка в Ню Йорк

Аргумент
САЩ, Канада, Великобритания / 2020
драма, трилър
Всеки нов филм на Кристофър Нолан е събитие за феновете му. Мистериозният "Аргумент" с Робърт Патинсън и Джон Дейвид Уошингтън, който ще се фокусира върху шпионажа и странностите във времето, не е изключение

Топ Гън: Маверик
САЩ / 2020/16 +
трилър, екшън
Том Круз се завръща в ролята на военен пилот Маверик, която някога го направи суперзвезда, за да зарадва феновете си с нов първокласен екшън.

Круиз в джунглата
САЩ / 2020
приключения
Лятна приклнепълнолетен блокбастър с Дуейн Джонсън, който ще стане ваш водач в опасно, но вълнуващо пътешествие през джунглата през водата

Зло
САЩ / 2020
ужаси
Джеймс Уанг, главният майстор на съвременния хорър, подготвя нов смразяващ спектакъл с участието на Анабел Уолис

Кингсман: Началото
САЩ / 2020/18 +
комедия, екшън, приключенски
Прекуел за екшън-бойците от разузнавателната служба Кингсман, която действа по време на Първата световна война

БИОС
САЩ, Великобритания / 2020
фантастичен
Трогателен фентъзи филм с Том Ханкс за робот, предназначен да защити куче, останало без господар, и неизбежното познание за живота, любовта и приятелството

Вещици
САЩ / 2020
ужаси, фентъзи
Робърт Земекис решава да актуализира собствената си адаптация на романа на Роалд Дал за злите и ужасни вещици, които живеят под прикритието на прекрасни жени и жадуват смъртта на децата. Ан Хатуей заменя Анджелика Хюстън като главна вещица.

Дюн
САЩ / 2020
фантастичен
Най-добрият режисьор за изминалото десетилетие според Холивудската асоциация на филмовите критици - Дени Вилньов, дава нов живот на романа на Франк Хърбърт с участието на Тимоти Шаламе.

Уестсайдска история
САЩ / 2020
драма, мюзикъл
Класическият мюзикъл на Стивън Спилбърг е историята на Ромео и Жулиета, пренесена по улиците на Манхатън през 60-те години, където се разгръща сериозна борба за територия между две банди.

Пътуване до Америка 2
САЩ / 2020
комедия
Неочаквано продължение на култовата комедия с Еди Мърфи, в която мъдрият владетел на Замунда ще трябва да се върне в САЩ след новината, че синът му и бъдещ наследник на трона живее там.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини