Лиляна Павлова през 2016 г.: Държавата дава 32 млн. лв. за язовир ”Студена”, няма да има воден режим в Перник

Държавата е теглила заем от 32 млн. лв. за укрепване на стената на яз. „Студена“ и рехабилитация на водопроводната мрежа в Перник. Няма да има воден режим за жителите на Перник. С това се хвали в края на 2016 г. тогавашният регионален министър Лиляна Павлова пред медии. Скандалното видео се завъртя днес в социалните мрежи.

При старта на новия проект, Павлова обяснява:  „Рехабилитацията на яз. „Студена“ става със средства от държавния бюджет.  32 млн. лева ще бъдат дадени за цялостна рехабилитация на язовирната стена и водопроводната мрежа. Ще се изгради и пречиствателната станция за питейни води. Този язовир е строен преди 60 години . Ще гарантираме на перничани чисти и питейни води. Това гарантира преди всичко живота и здравето на хората. Правителството инвестира за първи път в нови язовири за питейни води със средства на държавния бюджет и с подкрепата на Световната банка. Това е инвестиция от общо 150 млн. лева. Проектът за язовир „Студена“ е толкова специален, толкова нов, че по никакъв начин водоснабдяването на перничани няма да бъде ограничавано.

Вижте скандалното видео:

Източник: FrogNews

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ач
  АЧС
  7 -1
  17:52, 1 яну 2020
  Оядено корумпирано прасе.
 • 2
  Ле
  ЛЕНИН
  4 -1
  21:46, 1 яну 2020
  Две дебели гадни прасета си приличат по две неща по силната народна омраза и огромното затлъстяване. Познайте кои са. / Дебелана Павлова и Дебелан Пеевски/
 • 3
  Ку
  Кулон Амперски
  4 -1
  23:25, 1 яну 2020
  Държавата е наблъскана с Калинки, като тази. И като нашия Делянчо електроенергетика, който не знае в коя посока тече тока, от ляво на дясно или обратно. Не прави разлика и между Ват и Волт, между ток и напрежение.
  • Зм
   змия
   1 0
   15:21, 2 яну 2020
   Тази не я ли скриха в някоя банка... Горката банка ще фалира..
Последни новини