Белгия, България - някъде там. FOX News за посещението на Борисов (видео)

Гордейте се, братя ... белгийци!

Американците като цяло са пословични с географските си познания за света извън границите на страната си. Една от най-големите световни телевизии се обърка за кратко с кого точно се е срещнал американският президент.

FOX News излъчи кадри от срещата на българския премиер Бойко Борисов с Доналд Тръмп с надпис "Министър-председателят на Белгия посети Белия дом". Грешката е досадна, но поне Белгия също е в Европа.

"Премиерът на Белгия посещава Белия дом" е надписът, който се появява в началото, докато каналът предава отговорите на Тръмп пред медиите относно посещението на Борисов в Овалния кабинет. За кратко се вижда и Бойко Борисов, за когото субтитрите се отнасят. Изглежда някой се досеща за нелепицата и надписът е махнат. Малко след втората минута се появява, отново докато в кадър е Тръмп, като грешката е поправена - "Министър-председателят на България посещава Белия дом".

"България, не Белгия", уточнява в края дикторски глас с кой министър-председател са излъчили материал. А в материала Тръмп казва многократно цитираните в страната ни добри думи: "Имаме чудесни приятелски отношения, те са чудесен народ" и, че може да се преговаря за визовия режим. После започва да говори за Челси (Брадли) Манинг, за бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, изтичането на класифицирана информация по времето на Обама и в какво е виновна Нанси Пелоси, за най-добрите търговските споразумения, който имат сега САЩ, НАФТА и т.н. България конкретно не се споменава.

Наистина, в друга част от представянето на госта си пред медиите, Тръмп споменава за закупените от страната изтребители. Обаче казва, че те са F-35 (второто видео). После ни дава за пример на Германия.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Co
    comfortably numb
    6 -2
    14:10, 26 ное 2019
    Добичето с половин книга умствен багаж се пули като имбецил.
  • 2
    Ко
    Ко
    4 -3
    17:30, 26 ное 2019
    А на тебе ясно ли ти е какво е имбецил-тъпанар!
  • 3
    Кр
    Кравар
    3 0
    09:16, 27 ное 2019
    Добичето и другите от стадото никой не ги посрещна, празно летище...Че кой посреща слугата си??? На добичето Трамп не му позволи да го мачка!!! Хаха...

Случаен виц

Последни новини