Осмокласник от Езиковата е първенец в Национално състезание на английски език

    Осмокласникът Енес Исмаилов от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" се класира на първо място във финалния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език в Силистра. Той е победител във възрастовата група на учениците от 6 до 8 клас, в която са участвали 48 ученици.

    Енес се е представил с темата "Бъдещето на градовете - проблеми, предизвикателства.

    Впечатлил е оценителната комисия на състезание с подготовката си и с уменията си да представи устно своето изложение по зададената тема, със сценично поведение, с владеене на английски език. Той е получил 160 точки от максималните 165 точки, обясни учителката му по английски език Диана Деспова. Тя допълни, че за сценичното поведение на осмокласника е помогнала хасковската актриса Иванка Шекерова.

    "Това е една от най-големите прояви за ученици, изучаващи английски език в България. За нас това е значителен успех", заяви директорът на Езиковата гимназия Деян Янев. Той обаче пожела на Енес да не се задоволява с постигнатото до тук, а да си поставя нови цели и да ги реализира.

    В националния кръг на състезанието е участвала и Дарена Георгиева от хасковската ПМГ "Акад. Боян Петканчин", която е класирана на четвърто място.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ах
      Ахмед Доган
      19 -11
      13:38, 12 ное 2019
      Браво! Бъдещия кадър на ДПС е готов.
      Поздравления за неговата учителка госпожа Деспова. Нейната частна школа дава резултат.
      • До
        Доган Ахмед
        8 0
        16:19, 12 ное 2019
        Аман от hate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 2
      Ас
      асдас
      18 -1
      13:47, 12 ное 2019
      Браво младеж !!!!!! Успех за напред !!!
    • 3
      Уч
      Учител
      21 -2
      14:05, 12 ное 2019
      Браво, но на учителя в 7 клас на детето.
    • 4
      Пи
      пипи
      9 -1
      16:31, 12 ное 2019
      Браво на момчето,учителите неминуемо имат заслуга,но детето явно е от старателните и любезнателните,на които му се отдват езиците.Иначе учителят само по себеси нищо не би успял.
    • 5
      Ив
      Иван
      10 0
      18:33, 12 ное 2019
      Браво на момчето! Такива деца са изключителна рядкост! Нядавам се да продължава в същия дух! И следващия път на световно ниво!
    • 6
      Ге
      Георгиева
      6 -2
      18:58, 12 ное 2019
      Много, много добро предствяне с убедителна разлика спрямо резултите на децата от неговата група! Поздравление на родителите му, които са го възпитали и помогнали да бъде такова любознателно дете!
    Последни новини