Д-р Гелов: Ремонтът на Отделението по хемодиализа се случи благодарение на Станислав Дечев и Делян Добрев

    „МБАЛ Хасково вече работи с обновено, модерно оборудвано отделение по хемодиализа. Този ремонт се случи в рамките само на една година. Инвестирани са 230 хиляди лева, осигурени благодарение на Станислав Дечев като Областен управител на Хасково и Делян Добрев, като депутат и областен координатор на ГЕРБ”. Това сподели по време на официалното откриване на обновеното отделение директорът на МБАЛ Хасково д-р Георги Гелов. „С личното съдействие на Станислав Дечев и Делян Добрев, които настояваха пред Министъра на здравеопазването, бяха отпуснати тези средства, за да можем да обслужваме пациентите надеждно”, подчерта д-р Гелов и допълни, че пациентите вече се връщат в Хасковската болница, защото тук се предлага качествена грижа и професионално медицинско обслужване. „Двойно е увеличен капацитетът на Отделението по хемодиализа, а всичко това не би било възможно без екипа, който работи тук”, призна д-р Гелов.

    Отец Никола отслужи водосвет за здраве и благоденствие, а лентата на обекта прерязаха д-р Гелов, Делян Добрев и заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.

    Кандидатът за кмет на Хасково Станислав Дечев поздрави екипа на отделението за професионалната работа и неотменни грижи за пациентите. „Само преди една година бяхме тук и дори не искам да си спомням как изглеждаше тогава отделението. Днес съм впечатлен и удовлетворен от свършената работа. Радвам се, че освен ремонт на отделението, тук са купени и 6 нови апарата за хемодиализа и два автомобила, които да транспортират болните. Условията за работа на медицинските специалисти и лекарите също на отлични. Ще продължа да работя със същата енергия за Хасково, защото нашият град и хората тук заслужаваме най-доброто здравеопазване и грижи. Уверен съм, че и държавната подкрепа за нашата болница ще продължи, защото здравеопазването е сред основните приоритети за Правителството”, каза пред екипа на болницата Станислав Дечев.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини