Ловец на НЛО шпионира нова подземна база близо до Зона 51

Базата на военновъздушните сили на Съединените щати, известна като „Зона 51“, отдавна е в основата на теориите за конспирация за извънземни космически кораби и извънземни форми на живот. Спутник информира за последното откритие на известния американски „ловец на НЛО“ Скот Уоринг, който твърди, че в близост се строи нова подземна инсталация, свързана с извънземните.

Според Уоринг, който очевидно е направил това откритие, докато е изучавал сателитни карти, новото съоръжение се намира на 55 мили в североизточната част на „Зона 51“. Той е забелязал две ниви, разположени близо до базата, предполагайки, че насадените там странни култури са "отглеждани за генетични изследвания".

Те променят генетиката на растенията по неизвестни причини. Това ме тревожи, защото ако правят генетични изследвания, тогава защо се нуждаят от подземна база, за да направят изследването? Освен ако това не включва други изследвания, които биха застрашили обществеността“, размишлява Уоринг.
 
Един от феновете му в YouTube твърди, че откритието на Уоринг този път е просто "произведение на изкуството, за което се твърди, че е направено от художник", който го е направил за пари. В отговор Уоринг отбелязва, че никой художник няма да може да твори в „Зона 51“.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини