БСП – Първомай откри нов клуб в центъра на Първомай

Изображение 1 от 2

    С водосвет, пожелания за успех и победа в политическите начинания на местната организация се откри Клуб на БСП – Първомай на ул. „Орфей“.

    Гости на откриването бяха Иван Кръстев и проф. Румен Гечев. „Ние винаги сме били до хората и се срещаме постоянно с нашите съграждани, затова този клуб ще бъде още едно доказателство, че сме тук и търсим диалог, бяха думите на Николай Митков – председател на БСП Първомай. „Няма как да не спечелим тези избори, защото не става дума за победа на БСП, а за победа на българските граждани. Хората искат справедливост сега и нормален живот като граждани на европейска страна."

    Преди това гостите бяха на среща с жители на селата Брягово и Искра.

    „Истината е, че тази кампания не е само за Европейския Парламент, а да се поиска оставка и незабавни избори в страната. На всички им омръзна безграничната наглост на управляващото мнозинство. Това е кампания за оцеляването не на ГЕРБ, а за личното оцеляване на Бойко Борисов. За нас, за БСП обаче това е кампания, която цели промяна. Ние трябва да работим за възстановяване на законността, справедливостта и сега е времето“, заяви при среща с жителите на село Брягово Иван Кръстев, кандидат за ЕП от листата на БСП.

    Каква е връзката ни с Европа, защо страната ни изостава след 2007 година, когато влязохме в ЕС, защо доходите на българите остават сред най-ниските – бяха част от въпросите, които хората от първомайското село задаваха на присъстващите.

    Иван Кръстев засегна и един от най-важните въпроси за  България – обезлюдяването и демографската криза: „През последните три години хиляди българи са заминали зад граница. И това са хора основно в трудоспособна възраст. Ако през 2009, когато нямаше още ГЕРБ, са се родили 88 000 деца, то днес са едва малко над 53 000. Дали това е от добро или заради управлението на Борисов?", попита риторично шестият в листата на БСП.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!
     

    Източник: Parvomai.NET
    Последни новини