"Изчезналата принцеса" - къде е съпругата на краля на Мароко?

Наскоро принц Хари и херцогинята на Съсекс - Меган, бяха на официално посещение в Мароко и това стана повод отново да бъде повдигнат един въпрос: Къде е съпругата на крал Мохамед VI? 

Принцеса Лала Салма очаквано не се появи на срещата с британските гости. 40-годишната съпруга на краля не се е показвала на публични събития от края на 2017 година. До ден-днешен обаче няма официално изявление къде е принцесата и защо не присъства в обществения живот.

Някои смятат, че майката на двете деца на краля е скрита някъде в Мароко, докато други мислят, че тя е заминала за САЩ или е на гръцкия остров Кеа с по-малката дъщеря на семейството - 11-годишната Лала Хадиджа.

От двореца не са потвърдили спекулациите, че двойката се е разделила, а мароканските медии предпочитат да избягват темата за изчезването на принцесата.

Лала Салма и мароканският крал се запознават на парти през 1999 г. и се женят през 2001 г. с пищни тържества, на които традицията кралската булка да остане скрита от хорските погледи е нарушена.

По време на престоя си в Мароко принц Хари и Меган са се срещнали с 15-годишния син на Лала и Мохамед - Мулай Хасан, който е смятан за един от най-богатите тийнейджъри в света.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини