Кампания в Холандия за безплатно премахване на татуировки

Собственик на лазерна клиника в Холандия поде кампания за премахване на татуировки. Процедурата е напълно безплатна за участниците, които се съгласят да бъдат заснети в документален филм. Филмът ще бъде показван в гимназиите, за да могат младежите да осмислят добре какво им носи и какво им отнема татуирането.

Собственикът на лазерната клиника и основателят на кампанията "Сбогом на татуировките, здравей на работата" Анди Хан казва, че татуировките са неприемливи за повечето работодатели. С новата си кампания Хан увеличава шансовете им да бъдат наети на работа.

"Музикалните идоли си правят татуировки, атлети и всякакви други известни личности. Но тези хора са финансово независими, а на обикновените и най-вече младите, видимата татуировка им коства работата", казва основателят на кампанията Анди Хан

Митчъл Сесилия е сред участниците в кампанията за безплатно лазерно премахване. Решил да махне татуировката на лицето си заради предразсъдъците на работодателите и за да не срамува дъщеря му от него, когато порасне.

Вече 100 души са изтрили татуировките си в клиниката и са станали участници в документалния филм.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини