Гълъбово е под обсада след ромски бунт. Ранени са полицаи

Гълъбово е обградено от жандармерия, предаде БГНЕС.

Причината е инцидент от снощи в ромската махала.

Ромите са се забавлявали шумно, музикална уредба е дънила до късно силна музика. На място е пристигнал патрул. Полицаи са се опитали да конфискуват музикална уредба, но ромите са ги нападнали.

Те са потрошили патрулния им автомобил. Има ранени полицаи.

Голяма група роми се е насочила към районното управление и са го обградили. Те са били въоръжени с брадви и мотики.

Инцидентът е продължил с часове. Извикана е жандармерия от Пловдив да тушира напрежението. В момента са завардени всички входове и изходи на града. 5 души са в ареста. Изяснява са съпричастността на други лица към снощния инцидент.

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Ге
    ГЕОРГИ
    71 0
    10:20, 15 окт 2018
    Браво ,дотук е докарахме с реформите в МВР.Да се крие полицията от Циганите ????????????????
  • 2
    12
    123
    31 0
    13:12, 15 окт 2018
    И стана ясно в един факт, че действието изпреварва мисълта - с което е известен ,,Балканският синдром'' (от които страдат всички балкански страни и най много - нашата!

    Ще става все и по-зле!Взимайте превантивни мерки срещу тая паплач, господа управляващи...
    Язък за достойният ни министър - Младен Маринов, на които му се стовари такъв огромен товар на този пост.
    • Ке
      Кенанския Маймун
      10 -2
      18:32, 15 окт 2018
      Къв Министър е тая Тъпа Мутра ???
      ....
  • 3
    Ва
    Василев
    49 0
    13:27, 15 окт 2018
    Срам и позор! Районното у- ние на МВР обградено от роми!На къде отиваме? Тези досега трябваше да са потрошени и превъзпитани и да не си помислят нападение над полицай.Полицаят е държавата, т.е.те посягат на държавата.Явно каквато е държавата такава е и полицията. Бог да ни е на помощ!
  • 4
    Aj
    Ajax
    44 0
    13:38, 15 окт 2018
    Докъде я докарахме с това толерантно отношение към тези полу-хора?Те си помислиха,че са недосегаеми.Сега трябва по твърдо да се действа защото положението ще стане страшно!
  • 5
    Ха
    Ханко Брат
    23 -1
    16:41, 15 окт 2018
    Лесно е повече правомощия на полицията 1-арест, 2-бой до посиняване(макар че патладжанестите са си сини и без бой), 3-затвор за дълги години и тежка работа на норма за да си платят съдебни такси ,глоби и т.н. Полагане на обществено полезен труд за всички които получават помощи а нямат и 1 ден трудов стаж минимум 2 седмици за месец.Разбира се съдебна отговорност за всяка кражба не само за сума над минималната работна заплата(даже вече мисля че е над 2 минимални работни заплати) и тогава статистиката на МВР май няма да говори за намаляване на престъпността.Като първи обект за рецидивистите препоръчвам прокопаването на тунела под Шипка.
  • 6
    Sp
    SpaceX
    14 -2
    18:16, 15 окт 2018
    При този премиер, при този министър на МВР и при този главен прокурор е така. Промяна няма да има, докато тези индивиди са на власт.
  • 7
    Ке
    Кенанския Маймун
    9 -11
    18:34, 15 окт 2018
    Не ме е жал за Заптиетата
    ... 30 години продават Народа си за парче Необрязан Мутренски суджук
    • Ор
      орангутан
      5 -5
      21:45, 15 окт 2018
      А ти през тези 30 години с какво допринесе за развитието на държавата, как помогна на своя народ, или единствено си стоиш зад екрана и пишеш глупости...... Нашата държава няма нужда от безполезни същества като теб, такива които си мислят че разбират всичко, дават акъл, но не допринасят с нищо. Чувствай се спокоен да емигрираш......
    • Ке
      Кенанския Маймун
      1 -4
      22:20, 15 окт 2018
      Орангутан ,
      По принцип в паткарника на Емин Ага провъзгласен със султански ферман през 1794 година за мютесалим на Хаскьой (управител на Хасково) никога е нямало въстание или партизани
      защото в Хасково е живяла винаги най - покорната рая на ДПС , Герб и Атака :))
      ...
      Аз отдавна съм скъсал синджира на робството и съм Хъш :)) , сега ви чакам да измрете гяурите и се връщам да купувам имоти и земи :))
    • Ор
      орангутан
      5 -1
      22:42, 15 окт 2018
      хахахаха..... признавам ти.... наистина си много болен и си фен :) Само се чудя откога в боляровското здравно заведение позволяват интернет достъп на пациентите си
Последни новини