Деймън Хериман е Чарлс Менсън в „Once Upon a Time in Hollywood“ на Тарантино

The Wrap съобщават, че в емблематичния (за съжаление, превърнал се в нещо като поп-икона) психопат, стоящ в основата на извършените от неговото „семейство“ убийства, сред които и това на тогава бременната съпруга на Полански Шарън Тейт, която ще има важна роля във филма, ще се превъплъти Деймън Хериман („Justified“).  

За пореден път се прави уточнението, че „Once Upon a Time in Hollywood“ няма да бъде фокусиран върху самия Чарлс Менсън, както се говореше в началото.

Действието на „Once Upon a Time in Hollywood“ се развива в края на 60-те години на ХХ в. в Холивуд и представлява „поглед ала „Криминале“ към историята на Ел Ей“. В центъра на сюжета е бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби)…

The Wrap съобщават, че още няколко актьора са се присъединили към супер звездния състав на филма. Това са дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур Румър Уилис, която ще бъде британската актриса Джоана Петет, Дрима Уолкър като актрисата и певица Кони Стивънс, Коста Ронин като полския актьор Войчек Фриковски, който е една от жертвите на семейството на Менсън, Маргарет Куали като Кити Кат, Мадисън Бийти като Кейти и Виктория Педрети като Лулу.

Да припомним и вече известните имена от каста на лентата: Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Ал Пачино, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд, Скут МакНейри, Джеймс Марсдън, Джулия Бътърс, Рафал Завируха, Дани Стронг, Сидни Суини, Клу Галагър, Джеймс Лaндри Ибеър, Мики Мадисън и др.

Режисьор и сценарист на „Once Upon a Time in Hollywood“ е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“). И няма съмнение, че и те ще имат своя принос към славата на превърналия се,  за съжаление,  в нещо като поп-икона психопат Чарлс Менсън.

Премиерната дата е 26 юли 2019 г.  

Що се отнася до Чарлс Менсън, очевидно развлекателната индустрия не може да му се насити. Както и самият Деймън Хериман очевидно.  Collider съобщи, че той е бил нает от Дейвид Финчър за ролята на Менсън и във втория сезон на „Mindhunter“.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини