Звездите вещаят труден евровот

Денят, в който са насрочени изборите за евродепутати - 7 юни 2009 г., е носител на изискването избирателите да мислят и да анализират действията си, прогнозира пред столичен вестник астроложката Светлана Тилкова - Алена. В изборния ден планетите ни обричат на трудности и неблагополучия заради проблеми , които са остатък от миналото и отново изплуват на повърхността.
Алена предупреждава Станишев да се пази от партньорите
Премиерът Сергей Станишев е в лична година на нови контакти , на смяна на средата, но и на стремеж към обвързване с нови коалиционни партньори.
Юни е месецът му на емоции и в деня на вота /7-и/, който за него е и ден за себеанализ, трябва да внимава. Защото, ако не е предпазлив , той може да се окаже повод за бъдещи месеци на самота. Прибързаност при обвързване с обещаващи партньори , които обаче може да го предадат , или неговата партия да предаде тях, са основната заплаха на Станишев и БСП.
Доган може да загуби позиции
Ахмед Доган вече е в година на осъзнаване за допуснатите грешки и има шанс да ги координира, но това едва ли ще е възможно до деня на изборите за евродепутати.
Юни ще бъде труден месец за Доган. Стремежът му към власт на всяка цена може да се превърне в загуба на всички завоювани позиции до този момент.
Бойко Борисов да внимава за измама
В изборния ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов все още е в личната си година на съдбовно подчинение.
Генералът е длъжен да внимава с кого се обвързва, за да не се окаже измамен на изборите за Народно събрание от хората, на които е помогнал на 7 юни да влязат в Европарламента. Неговата стабилност и на партията му на 7 юни зависи от умението му да овладява емоцията и да не прави необмислени изказвания.
Промени за Мартин Димитров
Председателят на СДС Мартин Димитров е в личната си година на ново начало, но също е склонен да предприеме прибързани действия, само и само да докаже , че оглавяваната от него партия си е стъпила на краката и може да спечели депутатски места в следващия парламент.
Денят на изборите за евродепутати му носи глобални промени, но само ако осъзнае собствените си съдбовни заложби, за да не се окаже причина за провала не само на СДС , а и с други десни партии, с които се обединява.
Симеон да не прибързва
Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски е все още в личната си година на глобални промени /това важи и за деня на вота на евродепутати/. За да има представители на НДСВ в Страсбург , той е длъжен да не прибързва , да не надскача възможностите си и тези на движението си като самостоятелна партия, без да разчита на подкрепата на настоящите си евентуални бъдещи коалиционни партньори.
Възмездие очаква Яне Янев
Яне Янев е роден на дата на кармична разплата, която е причината да рискува необмислено, да не е предпазлив и да не предвижда дебнещите го опасности. Силно изявени са материалните му стремежи. И може да предприеме некоректни действия, за да си извоюва участие в следващото Народно събрание, но в неочакван момент тези действия ще стоварят справедливо възмездие върху него и съпартийците му. 7 юни му носи глобални промени. А дали са негативни , зависи от това на кого се доверява.
Сидеров не си вижда пропуските
Волен Сидеров, лидерът на "Атака", е в личната си година на себеанализ и осъзнаване на допуснатите грешки. Но за съжаление заради влиянието на планетите в хороскопите му за деня на изборите през юни блика от емоции и желание да критикува , за да докаже чуждата вина, без да вижда своите пропуски.
Иван Костов си печели врагове
Иван Костов набира скорост от няколко месеца и постоянно жили и критикува управляващата коалиция. Но не си дава сметка, че заради личните му вибрации си печели врагове дори и сред партиите вдясно. От една страна, не му е отредено в изборния ден да се стреми към водеща позиция, защото се е обвързал с партньор в лицето на лидера на СДС, който има изискване да успява извън България и обещанието на звездите да се срине в родината си. От друга страна е добре да внимава, защото в личната си година на емоции изборният ден през юни му носи трудности, породени от странични фактори, които може да са свързани именно с подписаните коалиционни споразуменияи да провалят плановете му за последващите избори за Народно събрание.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини